AZ303400

Nie udało sie zamontować podkładki mopa Dreame L40 ultra

Witam od kilku dni codziennie mam problem z Dreame L40 ultra. Przy uruchamianiu mopowania z zaplanowanych wyskakuje: nie udało się zamontować podkładek mopa.  Nie wiem w czym leży problem.
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

3 Komentarz

Dreame Wsparcie 1 Piętro
Dzień dobry,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.  
Nasz zespół wsparcia odpowie na tę sprawę i zaproponuje możliwe rozwiązanie.  
Jednak jeśli chciałbyś uzyskać szybszą pomoc, najlepiej skontaktować się bezpośrednio z naszym zespołem wsparcia:  
- 📧 e-mail: [dreamesupport@dreame.tech](mailto:dreamesupport@dreame.tech)  
- ☎️ telefon: +48 800 013 054 (poniedziałek-piątek, 9:00-18:00)  

Z poważaniem,  
Zespół Dreame
Dreame Wsparcie 2 Piętro
To jest normalne, że robot, który właśnie rozpakowałeś, nie może zainstalować tacy na mopy, gdy jest wyłączony. Zaleca się zainstalowanie tacy na mopy po włączeniu robota, w przeciwnym razie mop nie może być przyciągany magnetycznie. Sugeruje się, aby upewnić się, że mop dobrze przylega do tacy przed rozpoczęciem pracy. Po wielokrotnym użyciu mop może nie przylegać dobrze lub być nierówny, dlatego w razie potrzeby należy go wymienić na nowy. Możesz także wybrać tryb mycia po odkurzaniu, a nasz robot automatycznie zainstaluje mop.
AZ303400 3 Piętro Inicjator wątku
Ale ja nie rozpakowałam właśnie robota. Mam go już kilka miesięcy i nigdy wcześniej nie było takiego problemu. Dopiero ostatnio ciągle wyskakuje problem z zamontowaniem podkładek.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy