YM430290

Dreame L10sultra Gen2

Witam Od 2 tygodni mam nowego Dreame L10s ultra Gen 2.
Odkurzacz na jednym ładowaniu nie jest wstanie posprzątać całego obszaru - 74 m. Dodatkowo po powrocie do bazy sam nie wyjeżdża aby dokończyć sprzątanie. Dopiero wejście w aplikację go uaktywnia
do kontynuowania pracy.
Mój poprzedni model Dreame L10 a ultra ( cały czas użytkowany ) , ogarniał ta powierzchnię bez problemu. Dodatkowo na piętrze gdzie teraz sprząta, po doładowaniu sam wyjeżdża aby dokończyć pracę.
Moje pytanie czy to normalne, że ten nowy model nie daje rady ogarnąć 74 m na raz i czy to normalne, że sam nie kończy pracy ( dodam,że dokańcza dosłownie mały kawałek co zajmuje mu 10 minut) Wstawiam screen czyszczenia, tam gdzie praca nie została zakończona nie uruchomiłam aplikacji.
Moje pytania ...

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

2 Komentarz

Dreame Wsparcie 1 Piętro
Dzień dobry,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.  
Nasz zespół wsparcia odpowie na tę sprawę i zaproponuje możliwe rozwiązanie.  
Jednak jeśli chciałbyś uzyskać szybszą pomoc, najlepiej skontaktować się bezpośrednio z naszym zespołem wsparcia:  
- 📧 e-mail: [dreamesupport@dreame.tech](mailto:dreamesupport@dreame.tech)  
- ☎️ telefon: +48 800 013 054 (poniedziałek-piątek, 9:00-18:00)  

Z poważaniem,  
Zespół Dreame
Dreame Wsparcie 2 Piętro
Aby rozwiązać problem, wykonaj proszę następujące kroki:

1. Upewnij się, że funkcja wznowienia sprzątania jest włączona w aplikacji.
2. Sprawdź, czy robot jest ustawiony w trybie „Nie przeszkadzać” (DND); funkcja wznowienia sprzątania nie może być włączona w trybie DND.
3. Zweryfikuj, czy w aplikacji pojawia się komunikat o błędzie, gdy robot jest w trakcie ładowania. Jeśli wystąpił błąd, funkcja wznowienia sprzątania nie będzie działać.
4. Potwierdź, że robot nie został ponownie uruchomiony ani zresetowany po włączeniu funkcji wznowienia sprzątania.
5. Zauważ, że robot nie wznowi sprzątania, jeśli zostanie ręcznie naładowany lub umieszczony na bazie.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy