GE124936

Blad pokrywy mopa

Witam od 3 dni mam dreame aqua 10 ultra roller ale od dzis mam caly czas problem z bledem pokrywy mopa. Nie jest w stanie juz odkurzac czy mopowac, caly czas ten sam blad, ktos juz to przerabial ?
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

7 Komentarz

KonradJakub999 1 Piętro
U Nas tak samo, 4 dzień po zakupie nowego sprzętu i błąd pokrywy mopa zablokował możliwość jego użytkowania. Dramat…
Dreame Wsparcie 2 Piętro
Dzień dobry,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.  
Nasz zespół wsparcia odpowie na tę sprawę i zaproponuje możliwe rozwiązanie.  
Jednak jeśli chciałbyś uzyskać szybszą pomoc, najlepiej skontaktować się bezpośrednio z naszym zespołem wsparcia:  
- 📧 e-mail: [dreamesupport@dreame.tech](mailto:dreamesupport@dreame.tech)  
- ☎️ telefon: +48 800 013 054 (poniedziałek-piątek, 9:00-18:00)  

Z poważaniem,  
Zespół Dreame
Dreame Wsparcie 3 Piętro
Proszę wyjąć zestaw mopa, aby sprawdzić, czy nie ma w nim żadnych obcych przedmiotów, i spróbować ponownie uruchomić robota.
KonradJakub999 4 Piętro
Drodzy Państwo @dreamewsparcie, oczywistym jest, że każdy zaczyna od sprawdzenia czy nie ma czegoś w środku mopa co mógłby mu trudnić pracę. To nie jest ten problem. Twardy reset pomógł na 2 dni a potem znowu to samo. Ewidentnie to jest jakiś softowy problem, który jest bardzo uciążliwy i powoduje ogromną frustrację bo nie jest to tani sprzęt. Mało tego, to wasz flagowy produkt z tej kategorii a szczerze mówiąc programowo nie jest gotowy na sprzedaż. Na dzisiaj naprawdę żałuję zakupu. Prośba o przemyślenie rozwiania. To nie może tak wyglądać.
DQ535118 5 Piętro
U nas podobnie, mniej więcej raz na tydzień pojawia się problem z pokrywą mopa. Czasem udaje się ją ręcznie schować, czasem ponowne uruchomienie i pokrywa się sama chowa. W momencie wystąpienia pokrywa chowa się o jakieś 20% ale dalej jest zablokowana. Problem w zasadzie uniemożliwia obsługę bezobsługową co jest głównym celem autonomicznego odkurzacza!
Znalazłem przynajmniej połowiczne rozwiązanie, które u mnie na razie działa. 3 sprzątania bez blokady pokrywy. Opisałem tutaj
https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1500&b

YA448749 6 Piętro
Mam ten sam problem, błąd pojawia się od kilku dni codziennie, sprzęt miał być autonomiczny, miało być bezobsługowo a jest dramat

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy