PT624558

Robot nie wysuwa ramienia ze szczotką boczną ani MOPa

Dzień dobry, mój robot L50  podczas pracy nie wysuwa szczotki bocznej ani mopa podczas sprzątania przy krawędzi ściany pomimo że opcja jest włączona. Przy meblach kuchennych nie sprząta, zostawia margines. Proszę o pomoc co zrobić?
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

3 Komentarz

Dreame Wsparcie 1 Piętro
Dzień dobry,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.  
Nasz zespół wsparcia odpowie na tę sprawę i zaproponuje możliwe rozwiązanie.  
Jednak jeśli chciałbyś uzyskać szybszą pomoc, najlepiej skontaktować się bezpośrednio z naszym zespołem wsparcia:  
- 📧 e-mail: [dreamesupport@dreame.tech](mailto:dreamesupport@dreame.tech)  
- ☎️ telefon: +48 800 013 054 (poniedziałek-piątek, 9:00-18:00)  

Z poważaniem,  
Zespół Dreame
Dreame Wsparcie 2 Piętro
Aby rozwiązać problem, wykonaj poniższe kroki:

1. **Sprawdź konfigurację sieci:**
   - Upewnij się, że robot jest podłączony do sieci. Automatyczna funkcja wysuwania podkładki do mopa jest dostępna tylko po skonfigurowaniu sieci.

2. **Skonfiguruj ustawienia MopExtendTM:**
   - Przejdź do „Ustawienia > Ustawienia MopExtendTM z napędem AI > MopExtendTM z napędem AI” i upewnij się, że funkcja MopExtendTM z napędem AI jest włączona.
   - Zwróć uwagę na trzy tryby wysuwania podkładki do mopa: Inteligentny, Codzienne mycie, i Wysoka częstotliwość. Każdy tryb ma inną strategię czyszczenia. Wybierz tryb, który najlepiej odpowiada Twoim potrzebom czyszczenia.
   - Dla wysuwania podkładki do mopa podczas każdej sesji czyszczenia zalecamy wybranie trybu Wysoka częstotliwość w funkcji MopExtendTM z napędem AI.
PT624558 3 Piętro Inicjator wątku
Dziękuję, wypróbuję. Mam jeszcze jedno pytanie, mam wrażenie że robot albo nie pobiera detergentu albo pobiera go bardzo mało bo w zasadzie stan płynu który myślałam przy instalacji nie ulega zmianie. Jak sprawdzić czy robot pobiera płyn?

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy