VE263970

A1 Pro problem aplikscji

Witam. Kiedy w aplikacji klikam na urządzenie A1Pro piwinno mnie przenieść do mapy a wywala mnie do aktualizacji oprogramowania... 🙆🏻‍♂️ Tel restartowałem aplukacje dwa razy instalowałem oprogramowanie aktualne... Co z tym zrobić..
Nie mogę sterować robotem bo nie mam dostepy do mapy...
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

3 Komentarz

Dreame Wsparcie 1 Piętro
Dzień dobry,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.  
Nasz zespół wsparcia odpowie na tę sprawę i zaproponuje możliwe rozwiązanie.  
Jednak jeśli chciałbyś uzyskać szybszą pomoc, najlepiej skontaktować się bezpośrednio z naszym zespołem wsparcia:  
- 📧 e-mail: [dreamesupport@dreame.tech](mailto:dreamesupport@dreame.tech)  
- ☎️ telefon: +48 800 013 054 (poniedziałek-piątek, 9:00-18:00)  

Z poważaniem,  
Zespół Dreame
VE263970 2 Piętro Inicjator wątku
Wysłałem już maila z tym problemem ale poki co cisza...
Dreame Wsparcie 3 Piętro
Aby rozwiązać problem, proszę postępować zgodnie z poniższymi krokami:  
1. Proszę sprawdzić, czy lidar robota jest brudny. Zabrudzenie może wpływać na pozycjonowanie robota. Wyczyść go dostarczoną ściereczką bezpyłową i upewnij się, że lidar jest suchy po czyszczeniu.  
2. Spróbuj przenieść robota na otwartą przestrzeń w obrębie mapy i ponownie uruchomić zadanie.  
3. Jeśli pozycjonowanie nie może zostać odzyskane, możesz użyć trybu zdalnego sterowania w aplikacji, aby ręcznie poprowadzić robota z powrotem do stacji ładującej, a następnie rozpocząć pracę.  
4. Jeśli pozycjonowanie nadal nie działa po powrocie do stacji ładującej, proszę sprawdzić, czy stacja ładująca została przeniesiona. Przeniesienie stacji ładującej może powodować przesunięcie pozycji. Możesz ręcznie zaktualizować położenie stacji ładującej w ""Edycja mapy"", aby skorygować pozycjonowanie, lub umieścić stację ładującą z powrotem w jej pierwotnej lokalizacji.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy