Dorota

Płyn czyszczący

X40ultra complete. Płyn czyszczący.
Witam ponieważ intensywnie szukałam odpowiedzi i gdzieniegdzie nawet pracownicy dreame mieli różne odpowiedzi, zapytam tutaj i proszę o przemyślaną rzetelną odpowiedź.
Wraz z robotem otrzymałam butelkę płynu do czyszczenia. Na tej butelce jest instrukcja w różnych obcych językach, brakuje polskiego opisu, ale z obrazków mogę wywnioskować że ten płyn wlewamy do zbiorniczka przeznaczonego na ten płyn, lub po odpowiednim rozcieńczeniu można go dodać do zbiornika z czystą wodą. W instrukcji nie znalazłam odpowiedzi czy rzeczywiście w moim modelu mogę dolać płyn do czystej wody, tak aby podłogi były umyte tym roztworem.
Niektórzy piszą że nie można. Inni że można. Jak to w końcu jest?
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

2 Komentarz

FS464247 1 Piętro
W mojej instrukcji jest informacja że płyn dolewamy do zbiorniczka specjalnie na to przeznaczonego. Urządzenie dozuje sobie ilość tego płynu do czystej wody- w zbiorniku na wodę ma być czysta woda.
UD503323 2 Piętro
Ludzie naprawdę? Odklejamy górną i zdolną zaślepkę {jak na paście do zębów} i wkładamy do środkowej Komory między zbiornikami górą butelki do dołu. Odkurzacz sam pobierze detergent

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy