Dreame Forum

【Wyniki ogłoszone】Podziel się historią swojego pupila z Dreame 🐶🐱

Ferwor: 225
【Zakończone】Lista zwycięzców🎉:

@UserA1Pro2tysM2(UID:LB050132)
@
LJ150420
@
PS139354
@
FX252461
@
UX629410
Jeśli nie podano osobno UID, oznacza to, że nazwa użytkownika i UID są takie same.

🕛 Czas trwania konkursu
Czas rozpoczęcia wydarzenia: 15 września 2025, 05:00 (GMT+2)
Czas zakończenia wydarzenia: 21 września 2025, 23:59:59 (GMT+2)
🎯 Treść konkursu

W trakcie trwania konkursu użytkownicy mogą zostawiać komentarze pod tym postem, dzieląc się swoimi historiami związanymi z Dreame i swoimi zwierzętami🐶🐱, na przykład jak używają produktów Dreame do sprzątania sierści pozostawionej przez koty i psy w domu lub jakie ulepszenia produktów Dreame chcieliby zobaczyć, aby lepiej chronić swoje zwierzęta.
Trafienie w wyznaczoną podłogę gwarantuje nagrodę –Poduszka pluszowa DREAME LIFE
🎁 Wygrane podłogi
8, 18, 28, 38, 58 (łącznie 5)
🎉 Nagrody
Każda wygrana podłoga otrzymuje 1 Poduszka pluszowa DREAME LIFE
📌 Zasady i uwagi
1.Lista zwycięzców tej akcji zostanie ogłoszona 22 września. Zwycięzcy proszeni są o sprawdzenie wiadomości prywatnych na forum, aby móc bez problemu odebrać nagrody. 👉Jak sprawdzić wiadomości prywatne
2.Prosimy nie spamować ani nie powtarzać komentarzy; w przypadku naruszenia zasady nagroda przechodzi na następnego kwalifikującego się użytkownika.
3.Każda osoba może wygrać tylko raz; powtórne wygrane będą przenoszone.
4.Po wygranej prosimy o kontakt prywatną wiadomością w ciągu 14 dni; wysyłka tylko na terytorium Polski, koszt przesyłki pokrywa organizator.
5.Forum Dreame zastrzega sobie prawo do ostatecznej interpretacji zasad. Szczegóły znajdują się w Regulaminie konkursu z komentarzami
💡 Wskazówki dotyczące pytań posprzedażowych
Jeśli napotkasz problemy podczas korzystania z produktu, możesz zamieścić post w dziale posprzedażowym forum, a my zajmiemy się Twoim zgłoszeniem.
Możesz też skontaktować się bezpośrednio, zwykle obsługa przez e-mail lub telefon jest szybsza:Instrukcja dodawania posta
  E-mail (mailowo): dreamesupport@dreame.tech
  Telefon (telefonicznie): +48 800 013 054 (poniedziałek – piątek, 09:00 – 18:00)

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

263 Komentarz

UserA1Pro2tysM2 8 Piętro
Dzisiaj na moim A1 pro jeździł konik polny ;)
🎉 Gratulacje! Trafiłeś w szczęśliwe miejsce i wygrałeś 1 poduszkę Dreame LIFE! Prosimy o przesłanie nam prywatnej wiadomości z adresem do wysyłki.

Dziękujemy za udostępnienie!

LJ150420 18 Piętro
Dzień dobry, od czerwca jestem szczęśliwą posiadaczką robota Dream X50, i powiem , że jest to wspaniały zakup.  Urządzenie cudo, odkurza, pompuje podłogi, jednocześnie lub osobno jak chcecie, jaki wariant sobie wybierzecie  Wspina się po moich wysokich progach (stare  budownictwo) wjeżdża pod meble na nóżkach.  Zaoszczędza mi mnóstwo czasu. Polecam wszystkim niezdecydowanym  szczerze.
Pozdrawiam,
Ania
🎉 Gratulacje! Trafiłeś w szczęśliwe miejsce i wygrałeś 1 poduszkę Dreame LIFE! Prosimy o przesłanie nam prywatnej wiadomości z adresem do wysyłki.

Drogi użytkowniku Ania, bardzo dziękujemy za tak piękną opinię! 💖

PS139354 28 Piętro
Mój spider (L10s ultra), świetnie sprząta sierść i mopuje błotne odciski łapek po psiaku - Tysi 😀 nie wiem jak mogłem żyć wcześniej bez takiego odkurzacza!

FX252461 38 Piętro
Luna, nasza energiczna stafficzka, uwielbia biegać po całym domu.. i zostawiać po sobie mnóstwo sierści. 🐶 Na szczęście z pomocą przychodzi nam Dreame x40, który szybko ogarnia każdy zakamarek. Jest na tyle cichy, że Luna nie ucieka, tylko ciekawie obserwuje sprzątanie. Najbardziej lubimy to, że sprzątanie po niej trwa teraz kilka minut. A Pańciowie mają zasłużony odpoczynek. Gdybym mogła coś dodać, to specjalną końcówkę do legowiska, by jeszcze lepiej dbać o czystość w jej ulubionym zakątku!

UX629410 58 Piętro
Mój Bejbus ma kolegę do zabawy 😂

UserA1Pro2tysM2 1 Piętro
Polecam nie mieć żadnych takich historii i zadbać o bezpieczeństwo i komfort pupili oraz dzikich zwierząt.
Podczas udziału prosimy również o zwracanie uwagi na bezpieczeństwo i komfort zwierząt domowych i dzikich.

Dziękujemy za uwagę! 🙏 Głównym celem tego konkursu jest dzielenie się doświadczeniami związanymi z używaniem produktów Dreame do czyszczenia sierści zwierząt.

Dorota 2 Piętro
Nie mam w domu żadnego zwierzaka oprócz rybki, której ten robot raczej nie zaszkodzi 😄 ale zdarza się że odwiedzają nas kotki, bardzo się "pchają" do domu
Dziękujemy za podzielenie się! 😊

UserA1Pro2tysM2 3 Piętro
Chciałabym żeby moja kosiarka nie najeżdżała na kretowiska, czyli np. żebym mogła zaznaczyć obszar większej aktywności zwierząt , a kosiarka by tam kosiła, ale nie najeżdżała na obiekty, które są niskie ale też szerokie, żeby nie myliła tego z pojedynczymi wyższymi źdźbłami trawy.
Dziękujemy za Twoją opinię – przekażemy ją naszemu zespołowi technicznemu.

ML514475 4 Piętro
Robot Dreame L20  idealnie mądre urządzenie pomaga w codzienych pracach domowych. Serdecznie wszystkim polecam co nie wierzą z czystości jska robot wykonuję.
Dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że Dreame L20 spełnia Twoje oczekiwania i pomaga w codziennych pracach domowych. 😊

Dorota 5 Piętro
Właśnie rozpakowałam mój dreame x40 ultra complete. Mam nadzieję że się nie zawiodę. Marzyłam o nim od ponad roku a teraz pojawiła się świetna cena w Media Ekspert więc wczoraj kupiłam, dziś już mam. To mój drugi robot. Oby był bezawaryjny. A jeśli chodzi o zwierzęta, to jak dla mnie może gonić i wciągać pająki i inne insekty😉😄 jak będę miała ciekawa historię to chętnie się z wami podzielę
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że Dreame X40 Ultra Complete dotarł do Ciebie tak szybko i mamy nadzieję, że spełni wszystkie Twoje oczekiwania.

BR462263 6 Piętro
Chciałabym aby mój Dreamuś  Omijał niespodzianki psie 😃
Dziękujemy za Twoją sugestię! Przekażemy ją naszemu zespołowi technicznemu.

UserA1Pro2tysM2 7 Piętro
Czasem się obawiam czy kosiarka nie najedzie na jeża, bo w moim ogrodzie mieszkają dwa. Dobrze że jest chociaż funkcja zmniejszenia prędkości wieczorem z myślą o zwierzętach.
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! 😊 Cieszymy się, że funkcja zmniejszenia prędkości wieczorem pomaga chronić zwierzęta w Twoim ogrodzie.

YC719937 9 Piętro
Nasz czworonóg wymusił na nas zakup Dreame - mądry z niego pies 🐶♥️  teraz mamy więcej czasu spacerki, my wychodzimy a Dreame wykonuje czarną robotę 😎
🐶😎 Cieszymy się, że Dreame pomaga Wam w codziennych obowiązkach.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy