Dreame Forum

【Zakończone】📢 Konkurs na opinie i doświadczenia z produktami

Ferwor: 66
【Zakończone】Lista zwycięzców🎉:
@DR382501
@FP817928
@SA234049
@ZA416288
Prosimy zwycięzców o przesłanie prywatnej wiadomości z adresem do wysyłki do @Dreame Forum.                             

🕛Czas trwania konkursu
Rozpoczęcie: 25 sierpnia 2025
Zakończenie: 31 sierpnia 2025

🎯 Treść konkursu
W trakcie trwania konkursu zamieszczaj komentarze pod tym postem – zachęcamy do dzielenia się swoimi doświadczeniami lub opiniami na temat produktów Dreame.
Trafienie w wyznaczoną podłogę gwarantuje nagrodę –Poduszka pluszowa DREAME LIFE

🎁 Wygrane podłogi
8, 18, 28, 38, 58 (łącznie 5)

🎉 Nagrody
Każda wygrana podłoga otrzymuje 1 Poduszka pluszowa DREAME LIFE

📌 Zasady i uwagi
1.Prosimy nie spamować ani nie powtarzać komentarzy; w przypadku naruszenia zasady nagroda przechodzi na następnego kwalifikującego się użytkownika.
2.Każda osoba może wygrać tylko raz; powtórne wygrane będą przenoszone.
3.Po wygranej prosimy o kontakt prywatną wiadomością w ciągu 14 dni; wysyłka tylko na terytorium Polski, koszt przesyłki pokrywa organizator.
4.Forum Dreame zastrzega sobie prawo do ostatecznej interpretacji zasad. Szczegóły znajdują się w
【Regulaminie konkursu z komentarzami】https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=769&extra=&post_redirect=1

💡 Wskazówki dotyczące pytań posprzedażowych
Jeśli napotkasz problemy podczas korzystania z produktu, możesz zamieścić post w dziale posprzedażowym forum, a my zajmiemy się Twoim zgłoszeniem.
Możesz też skontaktować się bezpośrednio, zwykle obsługa przez e-mail lub telefon jest szybsza:
  E-mail (mailowo): dreamesupport@dreame.tech
  Telefon (telefonicznie): +48 800 013 054 (poniedziałek – piątek, 09:00 – 18:00)
【Jak opublikować post w module obsługi posprzedażowej?】https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=752&extra=&post_redirect=1

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

89 Komentarz

DR382501 8 Piętro
Dreame X40 Ultra to prawdziwy game-changer w sprzątaniu. Odkurza z ogromną mocą, świetnie radzi sobie z dywanami i sierścią, a mopowanie działa tak dokładnie, że podłogi lśnią bez smug. Najbardziej zachwyca mnie jego baza – sama myje i suszy mopy, opróżnia pojemnik i dolewa wodę, więc praktycznie nie muszę się nim zajmować. Do tego inteligentnie omija przeszkody i bez problemu sprząta całe mieszkanie. To urządzenie, które naprawdę ułatwia życie na co dzień!
Bardzo się czeszę z wygranej!

🎉 Gratulacje! Trafiłeś w szczęśliwe miejsce i wygrałeś 1 poduszkę Dreame LIFE! Prosimy o przesłanie nam prywatnej wiadomości z adresem do wysyłki.

Dziękujemy za podzielenie się opinią! 😍 Cieszymy się, że baza Dreame X40 Ultra i inteligentne funkcje tak bardzo ułatwiają Ci codzienne sprzątanie!

FP817928 18 Piętro
Jestem szczęśliwą posiadaczką Dreame H14 Dual i była to jedna z lepszych inwestycji w moje zdrowie psychiczne. Przy dwójce dzieci i bandzie sierściuchów sprawdza się idealnie.
🎉 Gratulacje! Trafiłeś w szczęśliwe miejsce i wygrałeś 1 poduszkę Dreame LIFE! Prosimy o przesłanie nam prywatnej wiadomości z adresem do wysyłki.

Cieszymy się, że Dreame H14 Dual tak dobrze sprawdza się w Twoim domu i pomaga w codziennym sprzątaniu! 😊

SA234049 28 Piętro
Skusiłem się na X50 ultra po przeczytaniu wielu testów i recenzji. I? I jestem zawiedziony. Mam nadzieję, że nie muszę na tym forum pisać wyłącznie w superlatywach, bo mam negatywne spostrzeżenia. To trzeci sprzęt odkurzający-myjący jaki posiadam i niestety, w porównaniu do poprzedników z konkurencyjnych firm z większym stażem na rynkach, odkurzanie jest najsłabszą stroną modelu. Mopowanie OK. Tutaj spełnia swoją rolę. Jednak siła ssania to dramat. Nawet na maksymalnych obrotach zostawia okruszki. Poprzednicy radzili sobie lepiej na ustawieniach średnich lub turbo. Tutaj nawet max nie daje rady.  Nie tego się spodziewałem. Szkoda wydanej kasy. To oczywiście tylko moja subiektywna opinia. Pozdrawiam.

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że X50 Ultra nie spełnił w pełni Pana oczekiwań. Pańskie uwagi przekażemy do naszego zespołu.

ZA416288 38 Piętro
Dreame  X 50 Ultra  świetny robot odkurza bardzo dokładnie ,mopuje znakomicie .Każdy powinien poważnie zastanowić się i kupić ten model bo to
sprzątacz wysokiej klasy..Dziękuję Dreame..

NQ184329 1 Piętro
Polecam! mój sprzęt NQ184329 zwany „Brajanuszek” mój mieszkaniowy świrusek sam pomaga mi w sprzątaniu. przede wszystkim pomaga mi w kwestii sierści
psa. Mega pomocne. codziennie 2x sprząta automatycznie. Kopiowanie względem innych urządzeń które znam.
Dziękujemy za podzielenie się opinią! 😊

MY461357 2 Piętro
Posiadam Dream L10 i jestem zadowolona. Jakby potrafił zebrać zabawki dzieci i odłożyć do pudełek to bylibyśmy najlepszymi przyjaciółmi 😜. Jak jest regularnie puszczany to nie czuję potrzeby sprzątania i mycia podłogi, jego usługi nam w 100% wystarczają.
Dziękujemy za podzielenie się opinią! 😊 Cieszymy się, że Dreame L10 tak dobrze ułatwia codzienne sprzątanie i spełnia Wasze oczekiwania

Dianka 3 Piętro
Dzisiaj  nasza rodzina powiększyła się o dreame l 50 pro ultra. Jestem bardzo zaskoczona jak cichutko pracuje i jak rozwinięte technologicznie jest to urządzenie względem innych, które miałam okazję testować. Rewelacyjnie domywa podłogi i działa bardzo intuicyjnie. Moja nowa miłość ❤️
Dziękujemy za podzielenie się opinią! 😊 Cieszymy się, że Dreame L50 Pro Ultra spełnia Twoje oczekiwania i że jesteś zadowolona z jego działania!

XT503490 4 Piętro
Cześć wszystkim, a my od niedawna kupiliśmy robocika Dreame X50 Ultra. Co mogę powiedzieć, jestem o jejkuuu bardzo zachwycona sam sprząta i sam jeszcze myje , no rewelacja. Ja  to codziennie odpoczywam . Poleecam ❤️
Dziękujemy za podzielenie się opinią! 😊 Cieszymy się, że Dreame X50 Ultra tak dobrze pomaga w codziennym sprzątaniu i że jesteś zadowolona!

CK871397 5 Piętro
Mam Dreame X50 Ultra Complete i serio… podłogi lśnią tak, że boję się chodzić w skarpetkach, żeby się nie poślizgnąć 😂 Odkurzacz robi więcej porządku niż ja w całym życiu!
Dziękujemy za podzielenie się opinią! 😄 Cieszymy się, że Dreame X50 Ultra Complete tak skutecznie sprząta i sprawia, że podłogi lśnią!

IO059429 6 Piętro
Ale super odkurzacz!! Mam X40 Ultra i jestem bardzo zadowolony - podłogi lśnią, sprzęt jest łatwy w obsłudze, ogarnia sam to co ja robię na końcu 🫢
Dziękujemy za podzielenie się opinią! 😊 Cieszymy się, że Dreame X40 Ultra spełnia Twoje oczekiwania i ułatwia codzienne sprzątanie!

LV540232 7 Piętro
Uwielbiam mojego dreame x40. Rozwiązał moje problemy ze sprzątaniem. Regularne cykle pozwalają zapomnieć o tradycyjnym odkurzaczu. Rewelacja!!!
Dziękujemy za podzielenie się opinią! 😊

UserA1Pro2tysM2 9 Piętro
Bardzo podoba mi się pomysł ze wsparciem w postaci forum ;)
Dziękujemy za miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że nasze forum jest pomocne i wspiera naszych użytkowników.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy