ZE595832

Podkladki mopa osuwają się

Od kilku dni ( mam robota ok 2 lat) coraz czesciej gubi podkładki mopa. Niestety trzeba mu pomóc i je ręcznie włożyć. Co może byc powodem?
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

4 Komentarz

Tung tung sahur 1 Piętro
Hej, polecam "pokręcić" tymi plastikami ręcznie czasem coś głupieje. Jeśli nie jest to wada fizyczna proszę sprawdzić czy sam robot nie działa na 5g ponieważ wtedy lubią wariować. 2,4 Ghz jest rekomendowane dla tego typu urządzeń. W ostateczności nowe podkładki plastikowe można dorwać na allegro za parę dyszek.
ZE595832 2 Piętro Inicjator wątku
Oki, spróbuję. Dziękuję za cynk
Dreame Wsparcie 3 Piętro
1. Zaleca się, aby przed użyciem upewnić się, że mop jest dobrze zamocowany do tacy na mop. Po wielu użyciach mop może nie być prawidłowo przymocowany lub być nierówny, dlatego należy go w odpowiednim czasie wymienić na nowy.

2. Gdy robot wjedzie na dywan, próg lub małe schody, taca na szmatki może utknąć, co spowoduje jej upadek. Zaleca się ustawienie strefy ograniczonej do mopowania, aby zapobiec wjazdowi odkurzacza na mop.

3. Zaleca się, aby przed sprzątaniem uporządkować przewody zasilające na podłodze, aby zapobiec upadkowi tacy na szmatki z powodu splątania.
ZE595832 4 Piętro Inicjator wątku
Zakupiłam nowe podkladki , jednak bez zmian. Przy mocowaniu podkładki do robota, przez chwilę mages trzyma a potem puszcza. Gubi je kilkakrotnie podczas sprzątania. Co mogę zrobić?

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy