Dreame Wsparcie

Losowanie komentarzy

🕛 Czas trwania
Start: 15 sierpnia 2025, godz. 00:00 (GMT+2)
Koniec: 30 sierpnia 2025, godz. 23:59 (GMT+2)
🎯 Opis aktywności
W trakcie trwania akcji zostaw komentarz poniżej, dzieląc się swoim doświadczeniem z robotyczną kosiarką Dreame (A1/A1 Pro/A2). Jeśli Twój komentarz znajdzie się na jednej z wyznaczonych „pozycji” (numerów komentarzy), otrzymasz nagrodę: zestaw 12 ostrzy szybkowymiennych.
🎁 Zwycięskie pozycje (numery komentarzy)
10, 20, 30, 40, 50 (łącznie 5 zwycięskich komentarzy)
🎉 Nagrody
Dla każdej zwycięskiej pozycji przewidziana jest jedna nagroda – zestaw 12 ostrzy szybkowymiennych.
📌 Zasady i uwagi
1. Zabrania się spamowania oraz dodawania powtarzających się komentarzy – nieprawidłowe komentarze zostaną pominięte, a nagroda przejdzie do następnej uprawnionej osoby.
2. Jeden użytkownik może wygrać tylko raz – w przypadku powtórzenia nagroda zostanie przyznana kolejnej osobie.
3. Po wygranej należy wysłać prywatną wiadomość w ciągu 14 dni, aby odebrać nagrodę. Wysyłka tylko na terenie Polski – koszty pokrywa organizator.
4. Forum Dreame zastrzega sobie prawo do ostatecznej interpretacji zasad konkursu.

Szczegółowe zasady losowania nagród znajdziesz w Regulaminie konkursu.https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&post_redirect=2&tid=722&page=1&extra=#pid2561

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

26 Komentarz

Dreame Wsparcie 16 Piętro Inicjator wątku
Giveaway Results Announcement

Thank you all for participating in our Dreame robotic lawn mower giveaway activity!
Since this thread received 17 comments in total (and did not reach the originally set winning positions of 10/20/30/40/50), we have adjusted the rule and randomly selected winners from the 5th, 10th, and 15th comments.
Congratulations to the 3 winners: VK279488  UserA1Pro2tysM2  Tomasz W

📩 Winners, please send us a private message with your detailed shipping address and contact email within 14 days, so we can arrange delivery of your prize (a set of 12 quick-change blades).

Thank you again for sharing your experiences, and stay tuned for more upcoming events on the Dreame Forum!
Czy nagrody już zostały wysłane?

DB885421 1 Piętro
Robot koszący Dreame jest świetnym urządzeniem i prostym w obsłudze. Ma swoje wady jak każdy robot koszący ale myślę że to narazie najlepszy robot koszący na rynku 🙂
CK181466 2 Piętro
Pierwsze koszenie mam za sobą. Konfiguracja bezproblemowa ale przydałoby się kilka usprawnień odnośnie sposobu podłączania zasilania szczególnie jeżeli chcemmy zrobić to tak aby nikt nie miał dostępu do kabli:
1. W zestawie powinna być dawana druga złączka  ip67 pod przewód dwużyłowy tak aby mieć możliwość podziemnego podłączenia kabla i schowania podłączenia w obudowie stacji dokującej
2. Zasilacz jest trochę za duży na puszki elewacyjne i jest się trochę ograniczonym w wyborze
3. Przewód zasilający 230v również powinien mieć opcję podłączenia na zlaczke ip67 zamiast wtyczki standardowej i taka złączka powinna być w zestawie
Cześć Klienta,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoimi pierwszymi doświadczeniami z koszenia, a w szczególności za szczegółowe sugestie dotyczące podłączenia zasilania 🙏. Twoja ...

CP460622 3 Piętro
To jest mój drugi Dreams A1 Pro. Pierwszy odmówił współpracy po miesiącu od zakupu. Nie chciał się ładować. Po zwrocie pieniędzy dałem firmie szansę na rehabilitacje. Zakupiłem drugi raz Dreams A1 Pro. Ten jest bardzo robotny. Zasuwa już drugi miesiąc. Nie ma żadnych problemòw. Jest super.
Tung tung sahur 4 Piętro
Robot koszący Dreame jest świetnym urządzeniem i prostym w obsłudze. Ma swoje wady jak każdy robot koszący ale myślę że to narazie najlepszy robot koszący na rynku 🙂
Pucuj się, mam OGROMNE doświadczenie z tymi robotami i wiem o czym gadam. Pochwal się swoim to wtedy możemy pogadać :)

Nie sciemniaj Tung tung sahur - cokolwiek to znaczy - Ile robotów już przetestowaleś, że sie tak wypowiadasz. Zakładam się, że tego, o którym piszesz, pewnie też nie.

VK279488 5 Piętro
Moja A1 zasuwa na trawniku 7 dni w tygodniu od 8 do 20 za 2 tys/M2 trawy i za to ją cenię😎
Sorki to nie do Ciebie ten komentarz ☺️

A ile robotów już przetestowałeś, że mówisz, że to najlepszy robot na rynku? Nie ściemniaj. Znasz w ogóle jakies inne roboty?

No i super, zapłacone to niech robi B)

GQ739618 6 Piętro
Przez dwa dni byłam mega zadowolona , a dzisiaj się załamałam, wchodzę na aplikację okazało się że wylogowało mnie jakimś cudem , loguje się i mapa zniknęła i od nowa trzeba mapować 😞 może ktoś mi wytlumaczyc dlaczego tak się stało ?
Mam to samo. Walczę z tym już jakiś czas. Zero pomocy. Jakąś śmieszna infolinia robi ze mnie serwisanta. Wydałem kupę pieniędzy i g... z tego mam. Kupa złomu.

SG721628 7 Piętro
kosiarka sztos!
SG721628 8 Piętro
Cieszę się że ją mam. Kosi super! Trawka pięknie wykoszona. Oko cieszy 😊
SG721628 9 Piętro
Mam robot sprzątający dreame jest mega!
Zaufałam marce i kupiłam kosiarkę. Nie zawiodłam się. Sprawdza się super! Kosiareczka śmiga po trawniku a ja siedzę i kawkę piję na tarasie 😊
Jestem zadowolona 😊
12Następna strona

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy