FH060524

X40 ultra od nowosci ma problem z podlaczaniem mopow

Jak w temacie. X40 ultra odkurza wszystkie pomieszczenia, nastepnie wraca po mopy i wtedy zglasza problem z tarczami mopów. Gdy nim wyjade z bazy i wroce to problem znika. Razvtez zgubil jedno kolo. Zauwazylem ze elektromagnes (czy co to tam jest) nie trzymal mopa. Tak jakby nie byl załączony. Mam tego dreame'iego od tygodnia i te problemy pojawily sie od samego poczatku. Mam jeszcze identycznego od prawie roku i z nim nie ma problemow. Zastanawiam sie co robic...

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

5 Komentarz

Dreame Forum 1 Piętro
Dziękujemy za zgłoszenie. Problem został przekazany do odpowiedniego zespołu. Nasz zespół wsparcia skontaktuje się z Państwem w celu dalszej pomocy.
Dreame Wsparcie 2 Piętro
Jeśli klett na uchwycie podkładki do mopowania robota traci lepkość i podkładka do mopowania nie może być przyczepiona do uchwyty podkładki do mopowania, proszę ponownie wysłać odpowiednią liczbę uchwytów podkładki do mopowania do użytkownika.
FH060524 3 Piętro Inicjator wątku
Nikt się że mną nie skontaktował, a problem dalej jest. Dreame bardzo często gubi mop.
FH060524 4 Piętro Inicjator wątku
I nie chodzi o sam material do mopowania. Chodzi o całość mop i to plastikowe kółko.
FH060524 5 Piętro Inicjator wątku
Czy ktoś ze wsparcia może mi pomóc?

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy