JS680337

Kto to powiedzial #KonkursDreame

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

13 Komentarz

Dreame Forum 7 Piętro
Dziękujemy wszystkim za udział i opinie!
Ocena prac opiera się na jakości, kreatywności i oryginalności, a ocena ma także subiektywny charakter, więc różne opinie są naturalne.
Jeśli mają Państwo konkretne dowody naruszeń lub niesprawiedliwości, prosimy o kontakt przez prywatną wiadomość lub oficjalne kanały – zweryfikujemy i zajmiemy się sprawą.
Będziemy nieustannie usprawniać mechanizm oceny i regulamin konkursu. Liczymy na dalsze wsparcie i udział!
Dreame Forum 1 Piętro
Świetne wideo, gratulacje wygranej! Prosimy o sprawdzenie prywatnych wiadomości w celu odebrania nagrody.
Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie naszą akcją.
Zgodnie z aktualnymi zasadami udziału, obecność logo innych marek w filmie nie stanowi naruszenia.

podobno nie miało być widocznych żadnych Logo innych firm 🥲🥲🥲

Wy tak serio? xDDDDD niezła ustawka

JS680337 2 Piętro Inicjator wątku
Przykro mi z powodu tego komentarza. Jestem osobą prywatna i tak jak wszyscy starałam sie o wygraną
Jak wszyscy którzy brali udział, ale miło że ma się znajomości w jury, wrzucając byle co w ostatnim dniu konkursu podczas gdy lepszych prac było od groma. Farsa jakich mało.

IC053832 3 Piętro
W porównaniu do "Zwyciązcy 1", to Twoje nagranie jest lepsze. Jednak dla mnie trochę za słabe aby otrzymać miano zwycięzcy. W mojej opinii, film jest na ocenę naciąganą dostateczną. Można pomyśleć, że bardziej to była reklama książki. Sądzę, że wygrałaś na ładną buzię Skojarzenia po tym filmie to "DREAME ZMORA".
z tą ładną buzią to też przesada, ale konkurs to fakt ze kpina

QQ882282 4 Piętro
Ja pierdziele... Wygrał jeden z najgorszych filmów. Jakiś monolog z błędami językowymi, który czyta  przy książce xD Bylo co najmniej kilka fajnych fotek i ze 2 ciekawe filmiki.
MD207592 5 Piętro
Słabe :/
UH028385 LUSSI 6 Piętro
Co trzeba zrobić jak jest się mianowanym do nagrody z kim i jak się kontaktować w sprawie otrzymania nagrody
Dziękuję za wiadomość!
Wysłałem/am Ci prywatną wiadomość ze szczegółami dotyczącymi odbioru nagrody. Proszę sprawdź swoją skrzynkę prywatną.
W razie pytań, jestem do dyspozycji!

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy