NZ197174

[L20 Ultra Complete] Problem z dokowaniem

Mój l20 ma ostatnio problem z zadokowaniem, mości się, kręci w stacji, po czym wyjeżdża i próbuje jeszcze raz, czasem mu się uda ale częściej nie. Jaka może być przyczyna?
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

6 Komentarz

Dreame Wsparcie 5 Piętro
Aby rozwiązać problem, wykonaj następujące kroki:

1. Sprawdź, czy na stykach ładowania robota nie ma żadnych ciał obcych lub kurzu. Kurz może powodować powtarzające się problemy z dokowaniem. Proszę wytrzeć styki przed użyciem.

2. Upewnij się, że metalowe tworzywa na stykach ładowania nie są zablokowane.

3. Zrestartuj robota, wyjmij go z podstawki ładującej, a następnie spróbuj ponownie naładować. Posłuchaj sygnału głosowego mówiącego „zaczynaj ładowanie”.

4. Zresetuj robota: otwórz górną pokrywę i znajdź mały otwór resetujący obok wskaźnika Wi-Fi. Naciśnij i przytrzymaj otwór resetujący przez 3 sekundy, aż usłyszysz sygnał głosowy „Rozpocznij przywracanie ustawień fabrycznych”. Następnie uruchom robota ponownie, aby sprawdzić, czy działa normalnie.
Dreame Forum 1 Piętro
Dziękujemy za zgłoszenie. Problem został przekazany do odpowiedniego zespołu. Nasz serwis skontaktuje się z Państwem w celu dalszej pomocy.
Proszę uwzględnić mnie w pomocy

CC447391 2 Piętro
Witam podepnę sie pod temat ponieważ u mnie jest bardzo podobnie z tym ze jak juz odkurzacz zadokuje to nie ładuje sie .
QI328652 3 Piętro
Mój niestety robi to samo. Kręci się a potem wyjeżdża. Jest komunikat że trzeba go przenieść
ET455951 4 Piętro
Mój też to robi. Poproszę o pomoc

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy