XG258818

Podkładki mopa osuwają się

Witam, robot wykonywał czyszczenie jak codziennie pierw odkurzanie potem mopowanie w pewnym momencie podkładała mopa osunęła się. Aplikacja kazała zainstalować ją ponownie a ona za każdym razem odpada po czym robot pokazuje ten sam błąd. Wyłącznie/resetowanie robota nie pomaga. Robota mam od ok. Miesiąca. Robot x50 ultra Ostatnio edytował(a) XG258818 w dniu 2025-7-26 19:24 Ostatnio edytował(a) XG258818 w dniu 2025-7-26 19:24 Ostatnio edytował(a) XG258818 w dniu 2025-7-29 12:16

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

5 Komentarz

BN432878 1 Piętro
Jak znam życie to gdzieś brudno jest. Gniazda robota, pady... etc. Pady sa magnetyczne wić często coś łapią
Wydaje się że to co powinno być czyste to jest czyste. Dodałem zdjęcia i 2 filmiki

Veyron 2 Piętro
Mi kiedyś złapał kawałek spinacza , który wszedł w gniazdo. Sprawdź czy gniazda są czyste , poświec latarka
Raczej wszystko jest tak jak powinno, dodałem zdjęcia i 2 filmy

Dreame Wsparcie 3 Piętro
Dziękujemy za skonsultowanie się z nami w sprawie problemu z mopem, który nie może się przylegać. Zalecamy wykonanie poniższych kroków w celu sprawdzenia:

Jeśli rzep na uchwycie mopa robota stracił swoją przyczepność i wkład mopa nie może być przymocowany do uchwytu mopa, prosimy o wydanie odpowiedniej liczby uchwytów mopa użytkownikowi.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy