Dreame Forum

【Zakończono – wyniki zostały ogłoszone】Wyzwanie Sprzątania Dreame! 🎉

Polecane  Ferwor: 301

Prosimy zwycięzców o sprawdzenie prywatnych wiadomości i przesłanie wymaganych danych do odbioru nagrody.
【Uwaga】
W weekendy nie obsługujemy wiadomości. Odpowiedzi i wysyłka będą realizowane w dni robocze. Dziękujemy za zrozumienie i cierpliwość!

Praca sprzątania nie zna przerw, tylko nowe wyzwania. Na szczęście z Dreame każde wyzwanie staje się łatwiejsze i przyjemniejsze! Dzięki Dreame L40 Ultra AE, nawet największy bałagan możesz łatwo opanować 💪✨ Chcesz wygrać nasz najnowszy odkurzacz i zabrać go na zawsze do domu? 🏡 Dołącz do forum i weź udział w „Wyzwanie Sprzątania Dreame!”!

1. Wyzwanie Sprzątania Dreame!
🏆 Nagrody
Spośród wszystkich zgłoszeń wybierzemy 2 zwycięzców, którzy otrzymają Dreame L40 Ultra AE!
📅 Czas zgłoszeń
22 – 31 lipca 2025 r.
📣 Ogłoszenie wyników
8 sierpnia 2025 r. (wyniki opublikujemy właśnie w tym poście konkursowym)

Zwycięzcy konkursu:
Zwycięzca 1: @DG068830
Link do posta: https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=655&back=forumdisplay&pa=1

Zwycięzca 2: @JS680337
Link do posta: https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=642&back=forumdisplay&pa=1

📌 Jak wziąć udział?
1. Opublikuj oryginalne krótkie wideo lub kreatywne zdjęcie w dziale "WYDARZENIE - #KonkursDreame" na forum, pokazujące, jak produkty Dreame pomagają Ci radzić sobie z codziennymi wyzwaniami sprzątania.
2. Zwycięzcy będą musieli opublikować na forum film z recenzją nagrodzonego produktu.
Instrukcja publikacji posta w wyznaczonym dziale (https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=512&page=1&extra=#pid1728)
📝 Ocena zgłoszeń
Zgłoszenia oceni powołane jury pod kątem jakości treści, kreatywności i oryginalności.
🔍 Informacje o produkcie i instrukcje użytkowania
Szczegółowe informacje o funkcjach oraz poradnik znajdziesz pod oficjalnym linkiem: Dreame L40 Ultra AE – funkcje i instrukcje użytkowania.
Szczegółowe zasady konkursu znajdziesz w 【Regulaminie Wyzwania Sprzątania Dreame (T&C)】.

2. Losowanie nagród za komentarze
🕛 Czas trwania
- Start: 18 lipca 2025, godz. 09:00 (GMT+2)
- Koniec: 31 lipca 2025, godz. 23:59:59 (GMT+2)

Lista zwycięzców:
@Donchix (BI954066)          @UH028385 LUSSI (UH028385)         @IL466620        @LC543770
@SO041010                        @FX252461                                     @DJ524242       @GN134033
@AB910229                        @BA119328                                     @ZT990205       @XT336338
@VS312617                        @JM345210                                     @UN082983

🎯 Opis aktywności
W trakcie trwania konkursu dodaj komentarz pod tym postem – jeśli Twój komentarz znajdzie się na jednej z wyznaczonych pozycji (tzw. „pięter”), otrzymasz nagrodę: blind box Dreame Boy.
🎁 Zwycięskie piętra (numery komentarzy):
8, 18, 28, 38, 58, 68, 88, 98, 118, 138, 158, 178, 198, 218, 238 (łącznie 15)
🎉 Nagrody
Na każdym zwycięskim piętrze nagrodą jest 1 blind box Dreame Boy.
📌 Zasady i uwagi
1. Zabronione jest spamowanie i dodawanie powtarzających się komentarzy – nieprawidłowe piętra zostaną pominięte, a nagroda przejdzie do kolejnej kwalifikującej się osoby.
2. Jeden użytkownik może wygrać tylko raz – w przypadku powtórzenia nagroda zostanie przekazana kolejnej osobie.
3. Po wygranej należy przesłać prywatną wiadomość w ciągu 14 dni w celu odbioru nagrody. Wysyłka wyłącznie na terenie Polski – koszty pokrywa organizator.
4. Forum Dreame zastrzega sobie prawo do ostatecznej interpretacji zasad konkursu. Szczegółowe informacje znajdziesz w Regulaminie losowania nagród za komentarzehttps://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=510&extra=.

Prosimy o zapoznanie się z powyższymi zasadami i życzymy powodzenia! Ciesz się łatwością sprzątania z Dreame i wygraj atrakcyjne nagrody!
#Dreame #KonkursDreame #L40UltraAE #czystośćzDreame #konkursforum #robotycznesprzątanie

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

345 Komentarz

IL466620 8 Piętro
Stosuję tę technikę i nigdy nie żałowałem jej zakupu
Sprawdź proszę swoją prywatną wiadomość.
Na telefonie kliknij pierwszy ikonę w prawym górnym rogu,
a na komputerze kliknij ikonę dzwonka znajdującą się w prawym górnym rogu.

🎉 Gratulacje! Trafiłeś w szczęśliwe miejsce i wygrałeś 1 figurkę Dreame Boy! Prosimy o przesłanie nam prywatnej wiadomości z adresem do wysyłki.

Donchix 18 Piętro
Już zrobione 🤭

🎉 Gratulacje! Trafiłeś w szczęśliwe miejsce i wygrałeś 1 figurkę Dreame Boy! Prosimy o przesłanie nam prywatnej wiadomości z adresem do wysyłki.

LC543770 28 Piętro
Mam x40 ultra od ponad roku i jestem pod wrażeniem. Moc ssania robi robotę (12000 Pa!), świetnie ogarnia dywany i sierść. Mopowanie działa sprawnie, a stacja sama czyści mopa i opróżnia pojemnik, więc praktycznie bezobsługowy. Aplikacja przejrzysta, mapowanie dokładne. Jedyny minus – stacja trochę duża i dość głośna przy opróżnianiu, ale da się przeżyć. Jak ktoś szuka robota „wszystko w jednym”, to warto się zainteresować.

DANKA 38 Piętro
Odkąd w domu pojawiła się Danka (czytaj: Dreame L10 Ultra), czuję się jak królowa własnego królestwa. Sierść? Zniknęła. Zabawki? Omija z gracją. Ja? Popijam kawę, czytam książkę i zastanawiam się, czy nie dać jej awansu na domowy personel sprzątający roku. Nie sprzątam – mam Dankę!
Aneta

FX252461 58 Piętro
Bez Dreame nie ma co marzyć o czystości w domu!

FX252461 68 Piętro
Życie bez robota to głupota
Zgodnie z zasadami, każdy użytkownik może wygrać tylko raz, dlatego nagroda z 68. postu przechodzi do osoby z 69. postu, która spełnia warunki.

DJ524242 69 Piętro
To mój trzeci robot sprzątający i póki co zajmuje 1 miejsce w rankingu. Mój ukochany Dreame X40 Ultra. Sprząta genialnie, dokładnie, a mam psa i kota 😅. Zapomniałam co to są mazy na panelach, z podłogi możnaby jeść 🙃. Technologia rodem ze Starlinków a żeby jeszcze głębiej sięgnąć kosmosu kupiłam przystawkę dzięki której nie będę już musiała uzupełniać zasobnika w wodę i wylewać brudów. Nastąpi era całkowitej bezobslugowości😍

Zgodnie z zasadami, każdy użytkownik może wygrać tylko raz – dlatego nagroda z 68. poziomu została przekazana do Ciebie jako kolejnej osoby spełniającej warunki.

GN134033 88 Piętro
Mój nowy robot Dreame nazywa się Zosia , mam w domu 2 psy, a każdy z nich ma sposób... na robienia bałaganu! Dreame jest dla nas zbawieniem. Przychodzę do domu a cała trójka czeka w czystym umytym domu, nie muszę pierw odkurzać a potem myć podłóg bo one właśnie już lśnią. Dobrze ze jesteś Zosiu Dreame.

😊😊😊

AB910229 98 Piętro
Dreame V11 w domu jest nieoceniony, ale robot to by się przydał

BA119328 118 Piętro
Jestem mega zadowolony z mojego dreamy - mam psa i dziecko więc jest potrzeba czystości przy dość istotnym elemencie brudzacym - sprzęt sprawdza się znakomicie

UN082983 138 Piętro
Nie wiem czy mój Józek (tak nazwałem swojego Dreame Roboticower A1)nadaje się do konkursu🤔. Nawet jeśli nie to i tak napisze wam swą opinię........albo nie🫣, kupcie i sami sprawdźcie a nie będziecie zalowac😜😜😜

UH028385 LUSSI 158 Piętro
Korekta do błędu Bardzo*

ZT990205 178 Piętro
Dreame L10s Ultra – Sprząta lepiej niż Ty. I nie narzeka. Masz dość odkurzania, mopowania, użerania się z kurzem i kotami pod kanapą? Dreame L10s Ultra nie tylko Cię wyręczy – on zrobi to tak dobrze, że zapomnisz, gdzie trzymasz miotłę.
Ten sprytny robot to jak domowy ninja: porusza się cicho, widzi wszystko, omija przeszkody i atakuje brud. Mopuje jak zawodowiec, sam się czyści, sam się ładuje, sam ogarnia cały bałagan. A Ty? Możesz tylko podziwiać. I ewentualnie pogłaskać go po obudowie. Zero wysiłku, maksimum czystości.
Dreame L10s Ultra – bo życie jest za krótkie na sprzątanie.

XT336338 198 Piętro
Lubię mojego robota bo mogę leżeć i patrzeć jak on pracuje

VS312617 217 Piętro
X40 polecam, odkurzanie i mycie podłóg zrobiło się dużo przyjemniejsze z tym sprzętem.

Dla zachowania uczciwości, wyniki losowania zostaną ustalone na podstawie numeracji komentarzy obowiązującej na koniec konkursu. Dziękujemy za wyrozumiałość i wsparcie!

JM345210 237 Piętro
Oprócz l20 mam jeszcze h15pro!

Dla zachowania uczciwości, wyniki losowania zostaną ustalone na podstawie numeracji komentarzy obowiązującej na koniec konkursu. Dziękujemy za wyrozumiałość i wsparcie!

WQ483695 1 Piętro
Ktoś musi być pierwszy
Zgadza się! Cieszę się, że ktoś się odważył zacząć.

QJ123039 2 Piętro
Ja mam już dwa takie roboty . Jestem mega zadowolona . Rozważam kupna trzeciego do kolejnego domu . Polecam
Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa! Cieszymy się, że roboty się sprawdzają 😊

TJ519797 3 Piętro
Uwielbiam korzystać z odkurzacza H 14 Duo, bo zamienia codzienne porządki w prawdziwą przygodę! 🚀 Jest lekki jak piórko, skuteczny jak tornado i zawsze gotowy do akcji, niezależnie czy to okruchy po dzieciakach, czy niespodzianki pod kanapą. Odkurzam z nim w ręku, a mam wrażenie, jakbym miał supermoc – z H 14 Duo sprzątanie to czysta przyjemność!

H 15 jest fajniejszy…;)

Wow, dziękujemy za fantastyczną opinię! Super, że H14 Duo daje tyle radości ze sprzątania! 💪✨

DR041706 4 Piętro
Pies uważnie pilnuje tego robota-zbója, który kradnie mu sierść z podłogi :p może niedługo się dogadają, to nasz pierwszy dzień czyszczenia.
GC875380 5 Piętro
Dream X40 to mój nowy nabytek, pierwsze dni użytkowania , jestem mega zadowolona🙂
IL466620 6 Piętro
Super technika, bardzo zadowolony!
RQ748718 7 Piętro
Robot sprzątający, to prawdziwa perełka. Kot też jest bardzo szczęśliwy 😁
FW257853 9 Piętro
Mam od czerwca robota Dream x50 i to porażka, już miał 3 epizody, kiedy jeździł i nie zbierał śmieci, nie poinformował   że zbiornik jest zatkany i obwieścił że zakończył zadania. Po wyczyszczeniu go przez kilka dni zbierał śmieci, wczoraj znowu przestał wyczyściłam go ale dzisiaj znowu nie odkurzył śmieci ale obwieścił że zadanie wykonał. Miał być taki inteligentny ale nie widać tego z plamami też sobie nie radzi.
Cześć, aby rozwiązać problem, proszę postępować zgodnie z tymi krokami rozwiązywania problemów: 【Najczęściej zadawane pytania】X50 Ultra - Najczęściej zadawane pytania - ...

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy