Dreame Forum

Jak opublikować post w module konkursowym?

Krok 1: Kliknij przycisk w niebieskiej ramce, aby opublikować post.

Krok 2: Wybierz wskazany dział #KonkursDreame zgodnie z niebieską ramką.

Krok 3: Po edycji treści kliknij przycisk w niebieskiej ramce, odpowiadający wybranemu działowi, aby zakończyć publikację.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

26 Komentarz

DQ038032 1 Piętro
Od tygodnia mam L 10S Ultra chodzi każdego dnia bo mam co robić na 150 m/kw jestem zadowolony myślę nad drugim żeby nie nosić na piętro bazy
OV992001 2 Piętro
Jestem zadowolony  sprząta super tylko często zatrzymuje się szczotka boczna będę zmuszony oddać sprzęt na gwarancję
PM036550 3 Piętro
Super mam 2 roboty i jestem zadowolony
BZ346038 4 Piętro
Jestem szczęśliwym użytkownikiem l40 ultra Właśnie w tym momencie widzę mojego pieska w domu przez kamerkę w odkurzaczu już wiem kto tu najbardziej bałagani ale na ten sprzęt nie ma mocnych od odkurzania po mopowanie mistrzostwo urozmaiceń Właśnie zastanawiamy się nad zakupem dla teściowej Ale nie po to żeby ją podglądać )))))))
ZL067677 5 Piętro
Jestem zadowolony z mojego drame x50 ale nie wiem czemu ta szczotka boczna tak rzadko się wysuwa przy ścianach czy listwach czyżby to był jakiś błąd ? I trzeba na gwarancje oddać ?
Aby zapobiec wtórnemu zanieczyszczeniu dywanów, boczny szczotka robota automatycznie unosi się i przestaje sprzątać na powierzchniach wykładzinowych.

Dziękujemy za zgłoszenie. Problem został przekazany do odpowiedniego zespołu. Nasz zespół wsparcia skontaktuje się z Państwem w celu dalszej pomocy.

SH024882 6 Piętro
Robot sprząta a ja leżę i pachnę 🤣
GF340267 7 Piętro
Niezawodny pomocnik każdego dnia
YZ291513 8 Piętro
Właśnie niedawno kupiłam robot l10s . Jestem bardzo zadowolona z tego produktu ,ponieważ bardzo dobrze mopuje,nie wspomnę juz o odkurzaniu. Jest poprostu nr.1 na liście robotów. Naprawde moge polecić tego robota, ponieważ spełnił moje oczekiwania w 100% 🤩🤩
WB420535 9 Piętro
Mam dreame H15 pro. Niezastąpiony sprzęt polecam. Przy psie z długa sierścią i zalanej łazience po kąpieli 3 latka niezastąpiony. Polecam wszystkim niezdecydowanym
123Następna strona

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy