Dreame Forum

🇵🇱 Regulamin lipcowego konkursu z losowaniem nagród za komentarze

1. Organizator konkursu
Organizatorem konkursu jest Dreame Polska (dalej „Organizator”), z siedzibą pod adresem: ul. KOSZYKOWA, nr 61, lok. ---, miejsc. WARSZAWA, kod 00-667, poczta WARSZAWA, kraj POLSKA.

2. Czas trwania konkursu
- Start konkursu: 18 lipca 2025, godz. 09:00 (GMT+2)
- Zakończenie konkursu: 31 lipca 2025, godz. 23:59:59 (GMT+2)

3. Warunki uczestnictwa
- Uczestnikiem może być osoba fizyczna, która ukończyła 18 lat oraz posiada ważny adres do wysyłki na terenie Polski.
- Każdy uczestnik może brać udział tylko za pomocą jednego konta.
- Pracownicy, partnerzy oraz ich najbliżsi członkowie rodziny nie mogą brać udziału w konkursie.

4. Zasady konkursu: wygrywaj nagrody na określonych piętrach (postach)
4.1 Jak wziąć udział
- Aby wziąć udział, należy odpowiedzieć komentarzem pod „Postem konkursowym”.
- Lista szczęśliwych pięter (postów) zostanie podana wcześniej – komentarz na tych piętrach wygrywa nagrodę.

4.2 Lista szczęśliwych pięter
- 8, 18, 28, 38, 58, 68, 88, 98, 118, 138, 158, 178, 198, 218, 238.
- W przypadku wielokrotnej wygranej tego samego użytkownika, nagroda przechodzi na kolejne ważne piętro.
- Prosimy o unikanie spamowania. Można komentować wielokrotnie, ale nie wolno kopiować i wklejać tych samych treści ani publikować zbyt często w krótkim czasie. Naruszenie tych zasad skutkuje dyskwalifikacją. Powtarzające się komentarze będą usuwane.

4.3 Nagrody
- Nagrody: Dreame Boy blind box – 15 sztuk.
- Nagrody nie podlegają wymianie na gotówkę ani inne przedmioty.

5. Odbiór nagród
- Lista zwycięzców zostanie opublikowana po zakończeniu konkursu w oryginalnym poście konkursowym.
- Zwycięzcy muszą skontaktować się z Organizatorem w ciągu 14 dni od ogłoszenia wyników poprzez prywatną wiadomość w celu odbioru nagrody; po terminie nagroda przepada.
- Nagrody wysyłane są wyłącznie na terenie Polski, koszty wysyłki pokrywa Organizator.

6. Ochrona danych osobowych i prywatność
- Uczestnicy wyrażają zgodę na przetwarzanie ich danych osobowych przez Organizatora wyłącznie w celu organizacji konkursu, wysyłki nagród oraz komunikacji związanej z konkursem.
- Organizator przestrzega Rozporządzenia Ogólnego o Ochronie Danych Osobowych (RODO) oraz polskich przepisów o ochronie danych.
- Uczestnik ma prawo dostępu do swoich danych, ich poprawiania oraz usunięcia. W celu skorzystania z tych praw prosimy o kontakt: [privacy@dreame.tech].

7. Prawa autorskie
- Przesłane przez uczestników treści muszą być oryginalne i nie mogą naruszać praw osób trzecich.
- Uczestnik udziela Organizatorowi niewyłącznej, globalnej, bezpłatnej licencji na wykorzystanie tych treści w celach promocyjnych i marketingowych (niekomercyjnych).

8. Odpowiedzialność prawna
- Uczestnik zapewnia, że przesłane treści nie zawierają treści nielegalnych, obscenicznych, zniesławiających lub naruszających prawa osób trzecich.
- W przypadku sporów prawnych związanych z treściami przesłanymi przez uczestnika, uczestnik ponosi pełną odpowiedzialność i zobowiązuje się do pokrycia wszelkich szkód poniesionych przez Organizatora.

9. Postanowienia końcowe
- Organizator zastrzega sobie prawo do ostatecznej interpretacji regulaminu.
- W przypadku siły wyższej Organizator może anulować, przerwać, zmienić lub zawiesić konkurs.
- Konkurs oraz jego regulamin podlegają prawu polskiemu.
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

18 Komentarz

HP318087 1 Piętro
Zabrakło mi płynu mogą użyć innego nie dedykowanego
ZO018799 2 Piętro
Kupiłam zamiennik do odkurzacza ale efekt już nie był taki sam i nie było tego   zapachu taka,, nowością.,,
KC146566 3 Piętro
Odpoczynek po ciężkiej pracy ☺️

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

ND652014 4 Piętro
Niesamowity sprzęt , który radzi sobie z dużą ilością kłaków psich i kocich oraz piaskiem rozsypanym pod kuwetą. Mam 2 duze psy i 5 kotów i nie wyobrażam sobie życia bez niego
FJ324398 5 Piętro
Muszę pochwalić wrocławski serwis odkurzaczy dream. Zawiozłem swój L20 i w ten sam dzień został naprawiony.
TT907798 6 Piętro
Super sprzęt, bardzo polecam robota Dreame w codziennym użytkowaniu
UT711051 7 Piętro
Posiadam dreame l20 ultra od roku i uważam że to prawdziwy przyjaciel człowieka 😊

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

JM345210 8 Piętro
Mój Dreame nazywa się Antoś i bez niego życie byłoby ciężkie!!! 😍
Dave 9 Piętro
Dreamy zmienił moje życie, wracam do domu i mogę odpocząć, a nie szorować podłogi ❤️
12Następna strona

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy