FC439516

[X40 Ultra Complete] Szczotka boczna sie nie kreci, ramie sie nie wysuwa

Prosze o pomoc. Szczotka boczna przestala sie krecic. Odkurzacz byl czyszczony, szczotka jest czysta w nic nie jest zaplątana. Co robic? Czy to software czy do serwisu?
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

4 Komentarz

Dreame Wsparcie 3 Piętro
Aby rozwiązać problem, proszę wykonać następujące kroki:  
1. Sprawdź, czy boczna szczotka jest odkształcona lub czy nie jest zaplątana w obce przedmioty.  
2. Jeśli boczna szczotka jest odkształcona, wymień ją na nową.  
3. Jeśli w bocznej szczotce lub szczotkach rolkowych są zaplątane obce przedmioty (np. kable zasilające, kable do ładowania), zdejmij szczotkę i dokładnie ją wyczyść. Po czyszczeniu umieść robota w pobliżu wyczyszczonego obszaru i kontynuuj sprzątanie. Aby zapobiec przyszłym zaplątaniom, uporządkuj wszelkie kable zasilające lub przewody na podłodze przed uruchomieniem robota.
Dreame Forum 1 Piętro
Dziękujemy za zgłoszenie. Problem został przekazany do odpowiedniego zespołu. Nasz serwis skontaktuje się z Państwem w celu dalszej pomocy.
FC439516 2 Piętro Inicjator wątku
Nikt sie ze mna nie kontaktował do dzisiaj. W jakim czasie nastąpi ten kontakt, bo nie mogę korzystać z robota jak należy
KY370687 4 Piętro
Kupilam kilka dni temu robota i jestem bardzo niezadowolona. Niecuzywa bocznej szczotki w miejscach ktore tego wymagaja. Jadac przy szafkach kuchennych nie wymiata przy cokolach   Nie miesci sie pod szafkami ale moglby wysunac ramie i wszystko doczyscic. W innych miejscach trudnodostepnych tez tego nie robi. Tak naprawde to sprzata tylko centralna czesc mieszkania. Nie wiem czy moge go zwrocic. Musze to sprawdzic.  Nadzieja tkwi jeszcze w tym, ze ktos mi pomoze  zmienic ustawienia i zacznie sprzątać jak nalezy. Help!

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy