VU609737

[L10s Ultra Gen 2] Detergent do podłogi drewnianej

Witam, używa ktoś oryginalnego płynu dołączonego do zestawu do mycia podłóg drewnianych olejowanych? W składzie jest alkohol więc chyba zbytnio się nie nadaje. Może ktoś polecić jakiś dobry uniwersalny płyn nadający się również do podłóg drewnianych?
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

4 Komentarz

Dreame Forum 1 Piętro
Dziękujemy za zgłoszenie. Problem został przekazany do odpowiedniego zespołu. Nasz serwis skontaktuje się z Państwem w celu dalszej pomocy.
MQ056802 2 Piętro
Świetne pytanie! Dzisiaj dostarczono mi robota i nad tym samym się zastanawiam, bo również mam podłogi drewniane olejowane. Także będę wdzięczna za odpowiedź.
Pozdrawiam
FW918631 3 Piętro
Ja również mam ten sam problem,zastanawiałam się czy np do podstawy można nanieść troszkę produktu który jednocześnie myje i chroni podlogi olejowane, zdecydowanie brakuje produktu do podlog olejowanych dedykowanego przez producenta.
Dreame Wsparcie 4 Piętro
Witaj, stosowany roztwór czyszczący to oficjalny roztwór czyszczący od producenta. Nie zaleca się dodawania innych marek roztworów czyszczących lub środków dezynfekujących, ponieważ mogą one spowodować zablokowanie wewnętrznych rur.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy