UO744606

Dreame x40 ultra complete osuwające się podkładki mopa

Dzień dobry,
Od lutego mam robota sprzątającego, jednak ostatnio. Jeden z mopów zostaje w stacji bazowej. Nie podłącza się do robota, tak jakby przestał działać elektromagnes.
Przeczyściłam wszelkie elementy styku, bez efektu niestety.
Robot zgłasza problem, mówiąc, że nakładki mopa osuwają się i należy je ręcznie zamontować.
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

3 Komentarz

Dreame Wsparcie 1 Piętro
To normalne, że robot, który właśnie rozpakowałeś, nie może zainstalować tacy na szmatki, gdy jest wyłączony. Zaleca się zainstalowanie tacy na mop po włączeniu robota, w przeciwnym razie mop nie będzie mógł być przyciągany magnetycznie. Sugeruje się również, abyś upewnił się, że mop dobrze przylega do tacy na mop przed rozpoczęciem pracy. Po wielokrotnym użyciu mop może nie przylegać dobrze lub być nierówny, dlatego należy go w odpowiednim czasie wymienić na nowy. Możesz również wybrać tryb mycia po odkurzaniu, a nasz robot automatycznie zainstaluje mop.
TA109643 2 Piętro
Dzien dobry , robót X40 ultra … po pół roku użytkowania odkurzacz podjeżdża pod bazę ale do niej nie wchodzi , mopy wymienione na nowe , szczotki wymienione. Za każdym razem trzeba go wkładać do bazy , czy tylko ja mam taki problem , jak go rozwiązać?
MM914390 3 Piętro
dzień dobry, po 2 miesiącach uzytkowania Robot zgłasza problem, mówiąc, że nakładki mopa osuwają się i należy je ręcznie zamontować. ale ręczne zamontowanie niestety nie pomaga. Ktoś ma/miał podobny problem i ma jakieś rozwiązanie?

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy