IB490989

X40 Ultra Complete - krople wody

Szanowni Państwo, zwracam się z prośbą o opinię dot. modelu X40 Ultra Complete. W trybie CleanGenius podczas kopiowania pozostawia co jakiś czas krople wody, zdarza się ze przy intensywnym mopowaniu rozciera się w drodze powrotnej jednak część zostaje pominięta do wyschnięcia. Proszę o opinię co może być powodem bo jak sądzę nie jest to normalne? Ostatnio edytował(a) IB490989 w dniu 2025-5-31 22:51 Ostatnio edytował(a) IB490989 w dniu 2025-6-1 07:10

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

8 Komentarz

Dreame Wsparcie 7 Piętro
Sugerujemy poprawę doświadczeń użytkownika poprzez działanie w następujący sposób:

1. Podłogi kafelkowe lub w wilgotnych sezonach można regularnie czyścić robotem, zmniejszyć objętość wody lub terminowo wymieniać mop, aby uzyskać lepsze rezultaty. Zalecamy również stosowanie specjalnego środka czyszczącego, aby płytki podłogowe były czystsze i jaśniejsze.

2. Możesz użyć aplikacji Dreamhome, aby przejść do strony urządzenia, kliknąć przycisk „...” w prawym górnym rogu, wejść w przycisk „Ustawienia”, przewinąć w dół, aby znaleźć „Aktualizacja oprogramowania”, włączyć przełącznik „Automatyczna aktualizacja”, terminowo zaktualizować do najnowszej wersji i cieszyć się najlepszym doświadczeniem użytkownika.
TW681910 1 Piętro
U mnie to samo. Mam l20 ultra i w trybie mopowania co jakiś czas zostawia wielką kroplę wody, średnio kilka kropli na pokój około 20m kwadrat
ZQ991039 2 Piętro
Zdarza się rzadko ale to olewam. Metaforycznie.
VR588616 3 Piętro
Witam , czy ogólnie model L40 ultra to dobre urządzenie ? Czy raczej nie polecacie ?
CM647058 4 Piętro
Mój X40 robi to samo, reklamowaliście ? U mnie to już wody jest na potęgę
Reklamowałam, robot zostawiał krople wody, dodatkowo nie osuszał jednej z nakładek, wciąż się osuwała, finalnie sprzęt został wymieniony na nowy.

ZI408509 5 Piętro
Po kilku miesiącach przestało działać śmigło zgarniające , servis prawie 2 miesiące brak odpowiedzi na meile Dzisiaj doatałem sprzęt nawet nie spakowany w oryginalny worek rzucony luźno w kartonie z licznymi wyciekami płynu do mopowania oraz rysami na obudowie. Wysłałem czyściutki, wysprzątany sprzęt a to co otrzymałem z serwisu to jakaś poraszka Zero szacunku do klienta Nie polecam
Dreame Wsparcie 6 Piętro
Dzień dobry,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.  
Nasz zespół wsparcia odpowie na tę sprawę i zaproponuje możliwe rozwiązanie.  
Jednak jeśli chciałbyś uzyskać szybszą pomoc, najlepiej skontaktować się bezpośrednio z naszym zespołem wsparcia:  
- 📧 e-mail: [dreamesupport@dreame.tech](mailto:dreamesupport@dreame.tech)  
- ☎️ telefon: +48 800 013 054 (poniedziałek-piątek, 9:00-18:00)  

Z poważaniem,  
Zespół Dreame

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy