Łukasz

Dreame A1

Cześć
Nie znalazłem podobnego tematu, więc postanowiłem napisać.
Mam problem z którym nie wiem jak sobie poradzić. Otóż do tej pory, czyli jakieś parę tygodni, było bez problemów. Z samym robotem chyba nie ma problemu ale znikł mi w aplikacji. Pozostała tylko opcja dodaj nowe urządzenie. Przy próbie dodania na nowo, mam komunikat że do tego konta jest już przypisane urządzenia. O co chodzi? Czy ktoś miał podobny problem? Niekoniecznie na Dreame A1. Nijak nie mogę teraz dodać urządzenia, ani go nie widzę...

Pozdrawiam Wszystkich zaangażowanych. Ostatnio edytował(a) VV983155 w dniu 2025-5-31 08:52
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

2 Komentarz

Dreame Wsparcie 1 Piętro
Może to być spowodowane wolnym ładowaniem danych. Możesz to rozwiązać, przeciągając w dół, aby odświeżyć na stronie głównej aplikacji.
Łukasz 2 Piętro Inicjator wątku
Niestety nie pomogło. Nie wiem czy, to ma coś wspólnego ale od czekałem dzień, w międzyczasie  zmieniłem e-mail w aplikacji. Teraz udało się dodać urządzenie na nowo i wszystko działa. Niestety aplikacja nie zapamiętała metrów skoszonych i godzin(przynajmniej ich nie pokazuje). Jakby naliczała od nowa ale o serwisie przypomniała na czas .

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy