FS496761

dreame ls10 ultra gen 3 Nie mopuje

Witam , miał ktoś taki problem że robot wodę pobiera , wyjeżdża ze stacji z mokrymi nakładkami mopa widać że myje na mokro , po zaledwie dwóch minutach myje na sucho kafle , sprawdzałem drożność tych dysz od spodu , chyba że głębiej jest coś zapchane , nie chce go rozbierać żeby nie stracić gwarancji , ale patrząc na opinie ludzi na internecie to i tak w czterech literach ludzi mają .
Co przy nim zrobiłem
-Próbowałem odpowietrzyć układ strzykawką (Na moje jesli pobiera i oddaje wodę to raczej nie dociekałbym )
- droznosc dyszy podającej ciesz przy nakladkach mopa (Gdy dmuchnę w otwór to woda przelatuje na dysze obok)
-Ściągnąłem nakładki mocujące zostawiłem same mocowania i przez 60m2 nie ujrzałem nawet kropelki na kaflach .
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

4 Komentarz

Artur Konczynski 1 Piętro
Proszę opróżnić zbiornik brudnej wody następnie zamontować zbiornik i włączyć opróżnianie zbiornika wody w robocie zbiornik ma 80ml proszę sprawdzić ile wody będzie w pojemniku brudnej wody
Po użyciu funkcji opróżnienia zbiornika nic nie oddał , miałem buczenie pompki na sucho , a to co wcześniej trafiało do zbiornika to chyba z mycia podkładek mopa .
Artur Konczynski 2 Piętro
Jak długo pracuje robot i jaka jest jakość wody?
Odziwo to woda w naszym regionie jest jedna z lepszym bo nie mamy tyle kamienia , gdy czyściłem robota od spodu to żaden z kanałów nie był nawet pokryty nalotem , robot chodzi nie cały rok , raczej nigdy nie miał trudnych warunków kotów psów dzieci .

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy