Dreame Forum

🎉 Dziękujemy za udział! Wyniki wkrótce – śledź forum!

Dziękujemy wszystkim za aktywny udział w naszej zabawie z okazji otwarcia forum!

Otrzymaliśmy wiele komentarzy i sugestii – Wasze opinie są dla nas bardzo ważne.

Zwycięzcy zostaną ogłoszeni w osobnym poście w najbliższym czasie.

Na podstawie tej edycji planujemy również ulepszyć nasze zasady i przebieg kolejnych aktywności.

Aktualizacja: Lista zwycięzców została opublikowana w poście, wszyscy zwycięzcy zostali powiadomieni prywatną wiadomością. Prosimy o odpowiedź w ciągu 14 dni, w przeciwnym razie utracisz prawo do odbioru nagrody.https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=321
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

15 Komentarz

Dreame Forum 5 Piętro Inicjator wątku
Lista zwycięzców zostanie ogłoszona już wkrótce. Dziękujemy za cierpliwość!
QL130320 1 Piętro
👍👍👍
XY741021 2 Piętro
Witam.🙂

HG904619 3 Piętro
Kiedy będą wyniki konkursu?
Też mnie to ciekawi …

ES024989 4 Piętro
Witam !!!!
BG511575 6 Piętro
Dzień dobry
QX103435 7 Piętro
Dzień dobry
TS745119 8 Piętro
Witam mam pytanie jak zaprogramować druga mapę bo mam dom dwu piętrowy?
(C.d.) wyskoczyć „zarządzanie mapą wielopodłogową„kliknij to i przewiń na dół okna tam powinno pisać „stwórz mapę „ w momenicie kliknięcia tego robot powinien rozpocząć mapowanie .

(C.d.) wyskoczyć „zarządzanie mapą wielopodłogową„kliknij to i przewiń na dół okna tam powinno pisać „stwórz mapę „ w momenicie kliknięcia tego robot powinien rozpocząć mapowanie .

Jeśli wejdziesz w „idź do urządzenia„ po prawej stronie powinny być dwie ikonki kedna to kilka prostokątów i kredka a druga to te same prostokąty i oko. Kliknij w tą z kredką . Na dole wysk

EX240726 9 Piętro
Witam !!!!!!!
12Następna strona

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy