⚡ 48-godzinna promocja Dreame – oszczędź nawet 1500 zł!
Szukacie robota sprzątającego lub odkurzacza w dobrej cenie? W każdy weekend sierpnia w sklepie Dreame rusza błyskawiczna, 48-godzinna promocja. Wybrane urządzenia będzie można kupić nawet 1500 zł taniej.

Promocja trwa tylko przez weekend, dlatego warto wcześniej sprawdzić dostępne modele i przygotować się na start 👀

👉 Szczegóły promocji: https://pl.dreametech.com/pages/2026-summer-sale

Załącznik: Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić załączniki. Nie masz konta?
1345
Najnowsze
YE956635
Moj robot w nocy nie przystępuje do pracy! Informacje " nie przeszkadza!" I ze mu vos zastawia! Nie umiem tego zdjąć
Dzień dobry, jaki model robota Pan/Pani posiada?
Przetłumacz
JV025726
Jle czeba wlać detergenu j gdzie
Detergent wlewa się do zbiornika dedykowanego obokworka na śmieci w stacji zalewa się do pełna
Przetłumacz
WA014717
Coś zwariował ostatnio
Załącznik: Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić załączniki. Nie masz konta?
WA014717
Kamery czyszczone nie ma nic w kołach
TR023224
Mój robot nie wjeżdża po meble .. muszę coś ustawić ?
TO706264
Dreame koszący. Ma dwa obszary do koszenia. Nie umie wrócić do stacji ładowania. Jak ustawić żeby sam wyjeżdżał kosić co kilka dni.
BB955687
H15 pro foam nie daje piany. Od pierwszego użycia tak jest. Czekałem na rozgrzanie urządzenia. Przytrzymałem przycisk dłużej, wyczyściłem dysze. Czy da się coś zrobić czy tylko reklamacja.
TU132784
dzień dobry zauważyłem że pod stacją mopującą stoi woda i dziś zaczełem obserwować kiedy się to dzieje otóż gdy odkurzacz wraca do stacji wymyć i osuszyć wkładku mopujące i brudną wodę do zbiornika przekazać -czy u kogoś się to wydarzyło i ewentualnie jak sobie z tym poradzić?
Tak, u mnie pod stacja dokująca jest wilgotno. Mam L20 ultra. Nie ma tyle mokro żeby woda wyciekała spod stacji, ale jak się przesunie stację to jest mokro. Aż panele mi się odbarwily. Był na serwisie dreame.  Wymienili pojemnik a problem pozostał. Na dniach będę wysyłał ponownie.
Przetłumacz
WS193970
Mam x60. Już dwukrotnie sam wyjechał z bazy, mimo, że nie był zaprogramowany. Ostatnio jak byłam na wakacjach. Był wyłączony, odrosty od prądu. Wracam, a on w kuchni stoi, choć bazę ma w pokoju. O co chodzi?
12Następna strona
Zaloguj się, aby skomentować...
5
13
Anuluj