UA878183

X60 ultra aktualizacja

Robot podczas aktualizacji z oprogramowania 4.3.9_1124 do 4.3.9_1495, pobiera aktualizacje do 100% po czym próbuje zainstalować aktualizacje, urządzenie wyłącza się na długo w celu restartu a następnie podaje komunikat „aktualizacja nie powiodła się”, urządzenie jest nowe i bez aktualizacji aplikacja nie pozwala z niego korzystać, próbowałem usunięcia urządzenia i ponownej instalacji, przywracania do ustawień fabrycznych, różnych WiFi oraz Hotspot, jednak z marnym skutkiem.
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

1 Komentarz

Dreame Wsparcie 1 Piętro
1. Proszę sprawdzić poziom naładowania baterii.

Upewnij się, że robot jest naładowany przynajmniej do 15%. Zbyt niski poziom baterii może uniemożliwić prawidłową aktualizację oprogramowania.

2. Proszę sprawdzić sygnał Wi-Fi.

Upewnij się, że robot znajduje się w miejscu z silnym i stabilnym sygnałem Wi-Fi. Słaby lub niestabilny sygnał może spowodować przerwanie pobierania lub instalacji aktualizacji.

3. Proszę ponownie spróbować przeprowadzić aktualizację.

Po upewnieniu się, że poziom baterii jest wystarczający, a połączenie Wi-Fi stabilne, prosimy ponownie uruchomić aktualizację z poziomu aplikacji.

Jeżeli podczas aktualizacji pojawi się nowy komunikat o błędzie, prosimy o wykonanie zrzutu ekranu — będzie on bardzo pomocny podczas dalszej diagnostyki.

Jeśli problem nadal występuje po wykonaniu powyższych kroków, prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta. Nasz zespół techniczny może zdalnie sprawdzić urządzenie.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy