AC115744

Awaria dreame x50

Informuje że nie ma mopów. A są zamocowane. Nie rusza z bazy. Wjedzie do polowy podstawki i nie moze najechać. Info koła zawieszone.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

4 Komentarz

TG901070 1 Piętro
Dlaczego mój Dreame przestał sprzątać pod łóżkiem w sypialni?
IG458994 2 Piętro
Dlaczego mój odkurzacz nie moczy mopów do mopowania
Dreame Wsparcie 3 Piętro
Prosimy o wykonanie poniższych czynności:

1. Proszę upewnić się, że robot jest włączony, a następnie zdjąć i ponownie zamontować uchwyty mopów. Sprawdź, czy zostały prawidłowo zamocowane oraz czy w miejscach ich mocowania nie ma zabrudzeń lub ciał obcych.

2. Proszę dokładnie wyczyścić koła napędowe, czujniki znajdujące się na spodzie robota oraz rampę i tacę stacji dokującej. Następnie proszę umieścić robota na płaskiej powierzchni poza stacją i sprawdzić, czy może poruszać się prawidłowo. Jeśli nie, należy sprawdzić, czy w kołach nie utknęły włosy lub inne zanieczyszczenia.

3. Proszę uruchomić robota ponownie i sprawdzić, czy dostępna jest aktualizacja oprogramowania.

4. Proszę resetować robot: Podaj pokrywę robota i znajdź mały otwór (przycisk resetowania). Następnie wbijaj igłę w przycisk przez 5 sekund, aż usłyszysz sygnał dźwiękowy.
Należy pamiętać, że operacja ta czyści mapę.

Jeżeli powyższe środki okażą się nieskuteczne, prosimy o oddanie sprzętu do serwisu.
LN954429 4 Piętro
Mam dokładnie taki sam problem. I jak czytam jest już parę postów na ten temat

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy