GO166823

A3 AWD 2500 - PROBLEM - "Pokrywa górna robota jest otwarta"

Od kilku dni, po aktualizacji mojej kosiarki sporadycznie pojawiał się komunikat ja w tytule postu : "Pokrywa górna robota jest otwarta. Sprawdź stan robota". Przed wystąpieniem problemu kosiarka trochę głupiała podczas koszenia, omijała kawałki trawnika a niektóre kisiła po dwa razy. Przed aktualizacją ten problem w ogóle nie występował. Problem zauważyłem dopiero jak chciałem edytować swoją mapę. Zauważyłem że nie mogę wejść w edycję bo właśnie występuje ten komunikat. Po walce z systemem postanowiłem skonfigurować kosiarkę od początku i tu mnie system oszukał. Teraz mam ciężkie gów…o za 9k co stoi i krzyczy że ma otwartą pokrywę. Mam nadzieję że to tylko problem z oprogramowaniem. Czekam na aktualizacje jak ona nie pomoże to wysyłam ten szajs na gwarancjie. Wiem że to tylko maszyna ale za 9k to chciałbym żeby podziałał trochę dłużej niż miesiąc.  
Ostatnio edytował(a) GO166823 w dniu 2026-6-14 16:55

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

1 Komentarz

Dreame Wsparcie 1 Piętro
Dzień dobry. Problem, który występuje, nie jest odosobniony; prawdopodobnie jest spowodowany aktualizacją oprogramowania układowego. W oczekiwaniu na aktualizację zalecamy zresetowanie urządzenia do ustawień fabrycznych, aby zresetować niektóre czujniki.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy