QR737324

A3 1600

Cześć.  Od kilku dni otrzymuje komunikat po wjezdzie robota do stacji dokującej o tym ze tarcza nie moze przesuwac sie do boku. Macie/ mieliscie podobny błąd( zaznaczam ze funkcja edge master jest wylaczona  ? Oprocz tego robot z duza siłą wjezdza do stacji dokującej i napiera na sciane ze stykiem do ładowania jakby nie wiedzial ze juz dotarl do styku ladowania. Jest jakas rada na to ?
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

6 Komentarz

EA557824 1 Piętro
Tak, u mnie występuje ten sam problem po aktualizacji, za każdym razem jak robot wraca do bazy zgłasza komunikat że nie może przesunąć noży, edge master również mam wyłączony, wyczyściłem wszystko ale nie pomogło, wygląda jak problem oprogramowania
AX201382 2 Piętro
Witam, posiadam ten sam problem od paru dni. Robot wyczyszczony, ostrza zmienione i ciągle wyskakuje ten komunikat. Czy ktoś sobie z tym poradził?
Bombal 3 Piętro
Posiadam A2 robót koszący, dziś uruchomiłem go pierwszy raz. Tak się złożyło, że po 15 minutach koszenia zaAl padać deszcz. Pomimo ustawionej ochrony przed deszczem robót dalej kosił i nie wrócił do bazy, musiałem go ręcznie w aplikacji zmusić do powrotu. Czy ktoś może mi pomóc w ustaleniu powodu takiej sytuacji?
Robót sam wykrywa automatycznie jak bardzo pada. Mały deszcz nie wpływa na jego pracę. Przy większym sam wraca i czeka ( w zależności od ustawień) parę godzin na przeschnięcie trawy. Pozdrawiam.
XY828287 4 Piętro
Witam ja też od 2 dni mam problem z informacją o przesuwie noża. Ale przesuwa się napewno bo sprawdziłem. To się zaczęło dziać po aktualizacji. Też została zrobiona aktualizacja że robot przejedzie w ciasnych miejscach a mam około 80cm i dalej głupieje
QA714284 5 Piętro
Witam od dwóch dni mam problem z robotem A2 jeździ ale w ogóle nie obraca się tarcza z nożami, proszę o poradę

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy