Dreame Forum

🎉 Ogłoszenie pierwszego szczęśliwego komentarza!

Dziękujemy wszystkim za aktywny udział!
🎊 Nasza zabawa ze szczęśliwymi komentarzami już się rozpoczęła, a pierwszy zwycięzca został wyłoniony:
🎊 Pierwszy szczęśliwy komentarz: nr 99
🎁 Gratulacje dla użytkownika 【GO625705】 za trafienie w szczęśliwy komentarz i wygranie jednego blind boxa! Nagroda zostanie wysłana po zakończeniu wydarzenia, po potwierdzeniu adresu przez wiadomość prywatną.

📌 Mała podpowiedź:
Zostało jeszcze 9 szczęśliwych poziomów do zdobycia – czekają na Ciebie!(199, 299, 399, 499, 599, 699, 799, 899, 999)
System został zaktualizowany i teraz wyświetla numerację komentarzy — prosimy kierować się tym oznaczeniem.
Każdy użytkownik może wziąć udział wiele razy, ale prosimy unikać spamowania.
Dołącz do zabawy i zostaw komentarz w wątku pod linkiem poniżej! 👇
https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=158&page=

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

5 Komentarz

FM557228 1 Piętro
Hejka, super dziękuję bardzo za możliwość polecenia tego urządzenia. Od czasu jak go zakupiłam mam pewność, że dom będzie czysty. Mam 😽 w domu więc i on dokłada się do brudzenia. A robót radzi sobie świetnie jak widać 🤣

FM557228 2 Piętro
Hejka, tak polecam robota wykonana na medal 🥇 😀

IY986528 3 Piętro
Uwielbiam mój Dreamy, to nioceniony pomocnik w sprzataniu
UM438366 4 Piętro
Jestem zachwycona i szczęśliwa, że doczekałam takiego urządzenia w moim życiu. To coś niesamowitego i wspaniałego .
WG059953 5 Piętro
Jestem bardzo zadowolony z mojego dreamy jak na robota efekt jest bardzo dobry wiadomo bardzo ciężkie zabrudzenia trzeba poprawić jednak skuteczność jego sprzątania ocenił bym na mocne 80% więc kiedy wykonywane jest regularnie a przecież nic nas to nie kosztuje to efekt jest rewelacyjny

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy