Manito

Czyszczenie podkladek

Witam, mam Matrix 10 U i mam pewien problem z myciem podkładek? Problem polega na tym, że jak włączy się mycie danego pomieszczenia, to odkurzacz automatycznie myje podkładkę mopującą i okej, ale odkurzacz orientuje się, że to nie jest ta podkładka i odkłada ją, pobiera właściwą i znowu ją myje. To jest trochę chore, bo po co odkurzacz ma myć mopy, których nie używa i zaraz je będzie suszył?
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

4 Komentarz

Dreame Wsparcie 1 Piętro
Powinna to być jedna z zasad projektowania tego modelu. Obecnie nie ma ustawienia pozwalającego na wyłączenie tej funkcji. Jedynym skutecznym obejściem jest unikanie sytuacji wymagających wymiany nakładki – można to osiągnąć, uruchamiając zadania wykorzystujące aktualnie zamontowaną nakładkę lub grupując pomieszczenia o tym samym profilu mopowania, tak aby wymiana nie nastąpiła w trakcie cyklu pracy.
QU093260 2 Piętro
Hejka mam ultra x40 completgdzue jest ten sterylizator bo nie mogę go znajść
QU093260 3 Piętro
Pomoże ktoś
Manito 4 Piętro Inicjator wątku
Mogę się spodziewać aktualizacji, która naprawi ten błąd? Bo po co mi ten robot, skoro mam nie korzystać z tych mopów? Nie rozumiem waszego wsparcia. "Kupił pan robot z wymiennymi mopami, ale jeśli pan nie chce, żeby ten robot zużywał wodę w ciągu doby, najlepiej nie używać tej funkcji." Albo czy da się wyłączyć funkcję mycia mopów przed ich użyciem, ale żeby normalnie mopował na mokro? I normalnie je mył po mopowaniu?

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy