Kina i Bastek

D20ultra nie mopuje

Witam. Podczas mopowania robot mopuje na sucho. Nie wazne czy ma mopowanie po odkurzaniu czy samo mopowanie. Pady niby wilgotne lecz nie widac by podloga byla myta. Nie pomaga ustawienie szybkiego mopowania badz intensywnego. Zadna opcja nie pomaga. Myje podloge na mokro kiedy chce. Pojemniki czyste i uzupelnione. Troche to denerwujace jesli ustawiam na mopowanie sprzet o on jedzie padami na sucho.
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

3 Komentarz

Dreame Wsparcie 1 Piętro
Dziękuję za kontakt. Nasz robot automatycznie wykrywa stopień zabrudzenia podłogi, zmniejszając zużycie wody. Może wypróbowac go, przechodząc do aplikacji → Clean Genius/Niestandardowe→ wilgotność nakładki mopującej –wilgotne lub mokre. Możliwe jest również, że mop nie jest prawidłowo zamontowany lub nie znajduje się blisko podstawy. Zbyt stary mop lub niepasujący do podstawy może również powodować nierównomierne dostarczanie wody.Albo może również sprawdzić, czy wylot zbiornika na wodę i wylot uchwytu mopa nie są zatkane (może delikatnie oczyścić je wykałaczką)
IC044336 2 Piętro
Witam u mnie jest ten sam problem czyściłam wykałaczką sprawdzałam
Czy ścianka jest czysta i niestety nie mopuje
Niewykluczone, że występuje usterka mechaniczna silnika lub instalacji rurowej. Jeśli diagnostyka okaże się nieskuteczna, urządzenie będzie wymagało przesłania do naprawy.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy