X50 nie pobiera wody z tarki
Cześć. Mój robót nie pobierał wody z tarki. Zgłosiłem się do serwisu - KOMPLETNIE MNIE ZIGNOROWALI. Żadnej pomocy od nich ale głupie pytania i zbędne informacje prywatne.
Naprawiłem sobie sam. Zastosowałem uszczelki i działa. Serwis to kompletna porażka.
Uszczelka pod deklem z brudną wodą przepuszczała powietrze. Tam się tworzy podciśnienia a potem pompa ssąca się uruchamia i zasysa wodę z tarki. Wydrukowałem klips i problem znikł Ostatnio edytował(a) GH473144 w dniu 2026-7-11 09:40
Załącznik: Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić załączniki. Nie masz konta?
PL 939
Najnowsze
BJ083298
Hi, I have a problem that dirty water doesn't drain to dirty water container. Was it same problem?
Załącznik: Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić załączniki. Nie masz konta?
Sprawdź uszczelnienie dekla zbiornika na brudną wodę. Ja zastosowałem klips i działa.
Przetłumacz
Rozwiń 2 odpowiedzi
WS587932
U nas jest to samo ciągle tarka w wodzie
Uszczelnij dekiel zbiornika z brudną wodą. Zdjęcie
Przetłumacz
IH560334
U mnie to samo. Jak to naprawić?
MD694331
Czyli lapał powietrze ? Bo sie nie stykały elementy?
System tworzy podciśnienie w zbiorniku z brudną wodą aby pompa mogła się włączyć i wyssać brudną wodę z tarki. U mnie pomogło uszczelnienie dekla zbiornika na brudną wodę.
Przetłumacz
GH473144
Jednak uszczelka na zbiorniku brudnej wody była nieszczelna i system nie mógł wykonać podciśnienia a co za tym idzie nie wyciągnął brudnej wody z tarki. Wydrukowałem klips aby domknąć dekiel od zbiornika z brudną wodą i załatwione. Zdjecie
GH473144
Kolejne zdjęcie klipsu
GH473144
To działa już kilka tygodni bez usterki odnośnie wody w tarce
ZN148851
Mój robot nie pobiera płynu,jaka może być przyczyna? pomoże ktoś
JN622566
Mam to samo nie pobiera czystej wody
12Następna strona
Zaloguj się, aby skomentować...
1
16
Anuluj