TZ202515

[Z30] Dreame z30 ultra po 5 miesiącach

Chciałnbym się podzielić moją opinią o odkuraczu pionowym z30 ultra. Pierwsze co zauważyłam to że jego moc robi wrażenie! Super sprawdza się przy dwóch kotkach i ogromnej ilości sierści. Podświetlenie to jest petarda, nie widziałam że tyle tego się zbiera kłębów kurzu, szczególnie za drzwiami.

W zestawie dużo końcówek - do kanapy, wąska do list przypodłogowych, miękka przedłużka (poręczna w samochodzie) końcówka do mebli, i taki pędzel, końcówka do „łamania” żeby wjechać pod kanapę. Jest jeszcze do czesania zwierząt ale dla kotków trochę za duża. Końcówka do podłóg to takie 2 w 1, zmienia się tylko przełącznik na tryb dywanowy, żeby je łatwiej odkurzyć.

Jeśli chodzi o baterie to spokojnie odkurzam ok 80m2 do tego kanapę, fotel i krzesła.

Wersja ultra posiada stację ładowania i nie trzeba wkładać za każdym kabelka do otworu ładującego, jak w poprzednich wersjach.

Na początku może wydawać się że ma swoją wagę jak na jedną rękę ale po kilku użyciach wchodzi się do wprawy.

Kilka razy już go myłam - zbiornik na śmieci, rury, filtry. To ważne aby odkurzacz działał na 100%.

Jedyny problem mam przy odkurzaniu paneli, ssawka czasami piszczy od mocnego przyssania, jakby były mikro szczelinki. Ostatnio edytował(a) TZ202515 w dniu 2026-4-30 08:16

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Brak komentarzy

Napisz komentarz

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy