YR203413

Pla nowe odkurzanie funkcja nie działa

Witam niedawna  mam nowe urządzenie dreame, pierwszy raz gdzie  dałam czyszczenie Planowe ustawiłam sobie na godzinę jedenastą odkurzanie całego mieszkania było ok w - dzień, w kolejny dzień niestety funkcja ta  niezadziała gdyż odkurzacz tylko i wyłącznie się w  stacji dokującej jest  i nawet nie wyjeżdża mam w historii że jest przejechane 0 m i 0 min pracy. Co powinnam zrobić? Odinstalować aplikację i zainstalować od nowa, usunęłam ten plan z zadań. I dodałam od nowa ale jest to samo
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

1 Komentarz

Dreame Wsparcie 1 Piętro
Z opisu wynika, że harmonogram sprzątania jest uruchamiany, ale robot nie rozpoczyna pracy. Najczęściej przyczyną są ustawienia systemowe lub synchronizacja.
Prosimy o sprawdzenie:
1.  Czy włączony jest tryb „Nie przeszkadzać” – w tym czasie robot nie uruchamia zaplanowanych zadań. Ustawienie>Więcej funkcji
2.  Uruchom ponownie roboty i stacje bazowe (nie tylko aplikacji)
3. Ręczne uruchomienie sprzątania aby aprawdzić czy działa poprawnie
4. Usunięcie starego harmonogramu i utworzenie nowego
5. W zbiorniku na wodę jest woda i czy mop i inne części są prawidłowo zamontowane.
6. Czasami w zaktualizowanym oprogramowaniu układowym może znajdować się błąd, który wymaga zresetowania urządzenia lub zaktualizowania go do najnowszej wersji.
Podaj pokrywę robota i znajdź mały otwór (przycisk resetowania). Następnie wbijaj igłę w przycisk przez 5 sekund, aż usłyszysz sygnał dźwiękowy.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy