Dreame Forum

Witamy na forum Dreame Polska!

Cieszymy się, że dołączyłeś do naszej społeczności! 🎉
Jeśli nie jesteś pewien, od czego zacząć, oto kilka szybkich kroków, które pomogą Ci zapoznać się z naszymi aktywnościami oraz tym, jak angażować się na forum:
1. Przedstaw się
Na początek zapraszamy Cię do opublikowania posta powitalnego! Dzięki temu każdy będzie mógł Cię poznać i szybciej nawiążesz kontakt ze społecznością. Możesz podzielić się:
      swoim imieniem,
     swoimi pierwszymi wrażeniami na temat produktów Dreame,
     swoim ulubionym produktem Dreame.

2. Weź udział w aktualnych wydarzeniach

3. Polub posty, które Ci się podobają, i wspieraj innych członków społeczności! 👍

4. Pytania i wsparcie
Masz pytania lub napotkałeś trudności? W każdej chwili możesz opublikować post na forum, aby o nie zapytać. Nasi członkowie i pracownicy z przyjemnością Ci pomogą!
Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości dotyczące naszych usług, odwiedź sekcję Wsparcie i zostaw tam swój komentarz:
Jak opublikować post w module obsługi posprzedażowej?

Jeśli masz propozycje dotyczące produktów, możesz opublikować je w sekcji Produkty. Nasz zespół badawczo-rozwojowy weźmie je pod uwagę w procesie projektowania!
👉 Produkty

Możesz się z nami skontaktować także bezpośrednio w następujący sposób. Zapytania wysłane e-mailem lub telefonicznie są zazwyczaj rozpatrywane szybciej:
      E-mail: dreamesupport@dreame.tech
      Telefon: +48 800 013 054 (poniedziałek–piątek, 09:00–18:00)

5. Współpracuj z nami.
Możesz w każdej chwili zostawić nam wiadomość lub dodać komentarz pod tym postem – z przyjemnością Ci pomożemy! 💙
Czekamy na Twój udział!

6. Zasady uczestnictwa w forum Dreame Polska:
https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=170

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

44 Komentarz

LV841169 1 Piętro
Czy ten płyn w takim opakowaniu mogę zastosować do Dream L10 Ultra? I wmontować w stacji bazowej ? Czy tylko można dolać dobczystej wody a jeśli tak to w jakiej ilości .

Pozdrawiam

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Proszę zapoznać się z płynem czyszczącym, który jest przeznaczony do L10 Ultra: https://sklep.dreame-polska.pl/product-pol-37948-Plyn-czyszczacy-do-X40-Ultra-L10s-Pro-Ultra-1L.html.

Dziękujemy za zgłoszenie. Problem został przekazany do odpowiedniego zespołu. Nasz zespół wsparcia skontaktuje się z Państwem w celu dalszej pomocy.

MN856476 2 Piętro
Witam  Anna  mam Dreame X40 Ultra Complete od pół roku. Od 3 miesięcy  mam problem z  podkładkami  mopa. Muszę  je ręcznie  zakładać , bardzo rzadko robot  wykonuje  to automatycznie. Jak sobie z tym radzić  co jest przyczyną? .
Jeśli rzep na uchwycie mopa robota traci przyczepność i mopa nie można przymocować do uchwytu, proszę ponownie wydać użytkownikowi odpowiednią liczbę uchwytów do mopów.

Dziękujemy za zgłoszenie. Problem został przekazany do odpowiedniego zespołu. Nasz zespół wsparcia skontaktuje się z Państwem w celu dalszej pomocy.

HG243958 3 Piętro
Hejka. Masz odkurzacz nazwaliśmy zdrobniale Miecia. Miecia od roku walczy z różnymi rzeczami na naszym zaadaptowanym strychu. W większości z zaadaptowanymi dwoma kotami - Perłą, która wykorzystuje Miecię jako środek lokomocji i Muffinem, kocurem, który - wszędzie zostawia kłaki i jedzenie, które łapą wyciąga z miski i zlizuje z pazurów. Ale Miecia od roku daje niezmiennie radę- kłaki, żwirek, rozrzucona mokra i sucha karma, włosy, papierki. Nigdy nas nie zawiodła. Jak jej coś nie pasuje to głośno o tym informuje. Koty pocieszy (wystarczy pod naszą nieobecność coś przez nią głośno powiedzieć), dzieci czasem podglądania, czy nie rozrabiają…, na obiad zwoła 🤣. I do tego sama po sobie posprząta.
U nas na dobre już zadomowiona jak czlonek rodziny!
VQ983098 4 Piętro
Witam, czy do modelu L40 Ultra AE jest możliwość dodania 2 telefonów ?
Obsługiwane. Jeśli konto jest zalogowane na innym telefonie, pojawi się komunikat, aby sprawdzić, czy to urządzenie użytkownika.

LL411406 5 Piętro
Mój Dreame -Alex bo tak go nazwałam super sprawdza się jest posprzątane nawet lepiej ode mnie sprząta😍a ja mogę wtedy zająć się kuchnia lub ciastem kocham ❤️
JA656055 6 Piętro
Witam. Posiadam dream h14 dual. Po prawidłowym wstawieniu (tak mi się wydaje)urządzenia do podstawy ,nie ładuje się. To jest przed pierwszym użyciem.Co może być przyczyną?Gniazdko działa ,odkurzacz wstawiony pionowo,poprawiałam kilka razy. Wskaźnik ładowania świeci się stale na pomarańczowo.
Oto kroki, które należy podjąć, aby rozwiązać problem:

1. Używanie zbyt dużej ilości środka czyszczącego (więcej niż jedna zakrętka) w zbiorniku na czystą wodę może...

XC660967 7 Piętro
Witam wszystkich
RA790165 8 Piętro
Dzień dobry. Mam na imię Grażyna. Właśnie użytkuję pierwszy raz zakupiony produkt,robot sprzątający DREAME. Liczę na owocną współpracę z moim nowym przyjacielem. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów 🙂
Dzień dobry Grażyno! Cieszymy się, że dołączyłaś do naszej społeczności i życzymy wielu miłych chwil z Twoim robotem DREAME 🙂

SX154125 9 Piętro
Witam do mnie dzisiaj dotarła Frania.,Pięknie posprzątała, jest super.
Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że Frania spełniła Twoje oczekiwania i pięknie posprzątała 😊

123Następna strona

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy