PP383849

[X50 Ultra] X60 Ultra

Po schowaniu Lidara robot często się gubi na mapie, zwłaszcza kiedy ma wjeżdżać pod łóżko i myśli że jest pod łóżkiem a odkurza obok niego jakiś 1m -1,5m 🤦🏻‍♂️

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

4 Komentarz

BO190511 1 Piętro
Bardzo dobre urządzenie, używam już ponad rok i nie mam z nim żadnego problemu. Bardzo szybko zeskanował pomieszczenia parteru i stworzył sobie mapę. Reaguje na wszystkie przeszkody nawet te tymczasowe. Bardzo dokładnie sprząta, oczywiście tam gdzie może wjechać. Oczywiście na początku trzeba się nauczyć obsługi ale instrukcja i aplikacja są bardzo intuicyjne.
Co za bzdury🤣🤣 jak możesz od roku używać X60? Jak x60 wszedł w Polsce do sprzedaży 26 lutego 2026r 😂
KG609934 2 Piętro
Dreame X60 - zakupiony 21.03.2026
1. Zalety :
- dokładnie odkurza, doskonale radzi sobie z wieloma krzesłami przy stole, jeszcze ani razu nie utknął, zawsze wyjechał o kontynuował odkurzanie w salonie. Dywany o różnym włosie nie są dla niego problemem.
- pokonuje bez problemu progi do 2 cm
- intuicyjna aplikacja na Android
2. Wady:
- dość wysoka cena

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

No widzisz, a u mnie jest problem utknoł przy schodach zawiesiły się koła musiałem dodać wirtualną ściane bo efekt się powtarzał nagminnie. Są problemy z mapowaniem i to sporo , funkcja wykrywania dużych cząstek też niestety działa w fazie beta i on przy wykładzinach czasem wykrywa ze są jakies cząstki mimo ze ich tam nie ma🤣 pomimo wlaczonych wszystkich inteligentnych funkcji czesto zdarza mu się uderzac w otwarte drzwi i zamyka je po prostu no i potem nie moze wyjechac z pomieszczenia….

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy