NY292177

Czego oczekujesz od Dreame, aby poprawić komfort w domu?

10 dzieci, 4 krowy, 100 kur, praca, hektar ogrodu, haftowanie krzyżykiem – to wszystko łączyłam w codziennym życiu

Teściowa mieszka blisko, więc codziennie mam inspektora kontroli jakości w moim domu. Trójka dzieci? Tylko wymówka. Piaskownica, pies, kot – to nawet nie codzienne wyzwanie. Przecież teściowa wychowując: „10 dzieci (no dobra, 3), 4 krowy, 100 kur, praca, hektar ogrodu, haftowanie krzyżykiem, a porządek miała zawsze!”. I łączyła to w codziennym życiu  🙄

A JA? Siedzę w domu, nic nie robię. Ciągle nie mam czasu. W domu jak po huraganie. Oczywiście, że znajdę czas na „obrządki”, jak tylko przestanę klikać w telefonie.

Komuś oko drgnęło? Wiem, co czujesz. Przytulam cię. 🫂🫶🏻

Oczywiście, bo odpoczynek to luksus, który w moim domu może istnieć tylko wtedy, gdy już wszystko inne jest dopięte na ostatni guzik! ✨

Mam nadzieję, że Dreame pomoże mi znaleźć równowagę i spokój. W XXI wieku porządek nie musi oznaczać szorowania podłóg ręcznie.
A z pomocą tego sprytnego urządzenia w końcu uda mi się udowodnić, że wcale nie jestem leniwa – po prostu jestem nowoczesna! 😎

A do zdjęcia… Hm, może króliki męża, przy których „też nic nie robię” codziennie przez 2 godziny? 😉

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

3 Komentarz

ND267750 1 Piętro
Pani harmonogram wywołał u mnie szacunek, zadumę… i niekontrolowaną potrzebę leżenia plackiem.
Dreame Forum 2 Piętro
Dziękujemy za ten zabawny i szczery wpis! 😊 Trzymamy kciuki, żeby Dreame pomógł Ci znaleźć równowagę i więcej czasu dla siebie. Nowoczesne rozwiązania są właśnie po to, by ułatwiać życie – a Ty zdecydowanie na to zasługujesz! 💪💖
Dziękuję! Ale patrząc na to co się dzieje teraz na forum, to czuję że nie ma szans 🙃

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy