10 dzieci, 4 krowy, 100 kur, praca, hektar ogrodu, haftowanie krzyżykiem – to wszystko łączyłam w codziennym życiu
Teściowa mieszka blisko, więc codziennie mam inspektora kontroli jakości w moim domu. Trójka dzieci? Tylko wymówka. Piaskownica, pies, kot – to nawet nie codzienne wyzwanie. Przecież teściowa wychowując: „10 dzieci (no dobra, 3), 4 krowy, 100 kur, praca, hektar ogrodu, haftowanie krzyżykiem, a porządek miała zawsze!”. I łączyła to w codziennym życiu 🙄
A JA? Siedzę w domu, nic nie robię. Ciągle nie mam czasu. W domu jak po huraganie. Oczywiście, że znajdę czas na „obrządki”, jak tylko przestanę klikać w telefonie.
Komuś oko drgnęło? Wiem, co czujesz. Przytulam cię. 🫂🫶🏻
Oczywiście, bo odpoczynek to luksus, który w moim domu może istnieć tylko wtedy, gdy już wszystko inne jest dopięte na ostatni guzik! ✨
Mam nadzieję, że Dreame pomoże mi znaleźć równowagę i spokój. W XXI wieku porządek nie musi oznaczać szorowania podłóg ręcznie.
A z pomocą tego sprytnego urządzenia w końcu uda mi się udowodnić, że wcale nie jestem leniwa – po prostu jestem nowoczesna! 😎
A do zdjęcia… Hm, może króliki męża, przy których „też nic nie robię” codziennie przez 2 godziny? 😉
|
Ten post zawiera więcej zasobów.
Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja
|