WP864503

Zmiana na lepsze

Kiedyś miałem marzenia… teraz mam Dreame.
I wiecie co? To prawie to samo!
Na początku myślałem, że robot sprzątający to tylko gadżet – bajer dla leniwych. A teraz? Dreame to mój mały domowy bohater. Codziennie zasuwa po kątach, zbierając kurz, włosy, resztki życia i moje rozczarowania po weekendzie.

Zanim go miałem:
– codziennie pytałem: "czemu znowu trzeba odkurzać?"
– a podłoga wyglądała jak pole bitwy (z kurzem i okruchami w rolach głównych)
Teraz?
– mam więcej czasu, mniej stresu i… czystsze sumienie
– moje stopy pierwszy raz od lat dotykają podłogi bez ryzyka przyklejenia się do czegoś niezidentyfikowanego

Na poważnie: Dreame pomógł mi uporządkować nie tylko mieszkanie, ale i głowę. Bo czysty dom to czysty umysł – i święty spokój. A jeśli kiedyś roboty przejmą władzę nad światem… przynajmniej mój będzie wiedział, jak mopować

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

2 Komentarz

TQ170662 1 Piętro
O! O ile nie wnikam w co depczesz a w co nie, to o tyle w pełni zgadzam się z ostatnim zdaniem. Zdecydowanie czysty dom to i czysty umysł. Z drugiej strony... U mnie biurko wygląda jak po wojnie miniżołnierzyków 😂 z tym, że ja dzięki temu wiem gdzie co leży.
Dreame Forum 2 Piętro
Dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że Dreame stał się Twoim domowym bohaterem i pomógł Ci w utrzymaniu porządku. Czysty dom, czysty umysł – to brzmi idealnie! 😊

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy