AB087842

Problem

Hej od jakiegoś czasu mój dremL10s  po włączeniu robi pełen zarys pomieszczenia ale w połowie czyszczenia się wyłącza i tak jak by gubił sieć nie wiem o co chodzi tym bardziej że gubi sieć w pomieszczeniu gdzie jest ruter możne ktoś potrafi pomóc
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

3 Komentarz

Dreame Wsparcie 1 Piętro
Proszę po prostu sprawdzić problem zgodnie z poniższymi instrukcjami:
1. Upewnij się, że robot ładuje się prawidłowo i utrzymuj odpowiedni poziom naładowania akumulatora, gdy opuszczasz stację bazową.
2. Urządzenie nie przestanie działać, jeśli sieć zostanie odłączona w trakcie pracy. Jeśli tak się stanie, może to oznaczać awarię systemu.
Może Pan/pani podać pokrywę robota i znajdź mały otwór (przycisk resetowania). Następnie proszę wbijaj igłę w przycisk przez 5 sekund, aż usłyszy Pan/pani sygnał dźwiękowy.
Należy pamiętać, że operacja ta czyści mapę.
3. Zaleca się, aby nazwa sieci Wi-Fi oraz hasło do domu były w języku angielskim lub składały się z cyfr i zaleca się unikanie używania znaków specjalnych.
4. Niepowodzenie w połączeniu może być również związane z modelem telefonu komórkowego, możesz spróbować użyć różnych modeli telefonów do ponownego podłączenia.
Jeżeli powyższe środki okażą się nieskuteczne, prosimy o oddanie sprzętu do serwisu. https://dreame-ws.fscloud.com.cn ... ss/index.html#/home
FH562656 2 Piętro
Zauważyłam , że wycieka mi płyn do mycia z pojemnika i spływa  zarówno pod zbiorniki z wodą czystą jak i brudną, po wyciągnięciu pojemnika z płynem kąpie z niego. Nie wymieniałam tam płynu od zakupu. Co.robic ?
TL684821 3 Piętro
Mam Dreame Aqua 10 ultra track complite chciałam wyjąć wałek mopujący po raz pierwszy i wypadł ten suwak . Teraz nie da się go wsunąć a mechanizm mopujący nadal nie otwiera się aby zdjąć mopa. Proszę o pomoc

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy