Dreame Forum

Wielkanocna kampania opinii Dreame

Czas trwania kampanii

Od 1 kwietnia 2026 r., godz. 00:00 do 30 kwietnia 2026 r., godz. 23:59:59 (GMT+2).

Nagroda
Użytkownicy, którzy spełnią wszystkie warunki udziału w okresie kampanii, mogą otrzymać kupon na akcesoria o wartości 200 PLN.

Regulamin
https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2299&extra= Jak wziąć udział
Aby zakwalifikować się do otrzymania kuponu na akcesoria o wartości 200 PLN, należy opublikować autentyczną opinię za pośrednictwem jednego z następujących kanałów: forów lub sekcji komentarzy, mediów społecznościowych (takich jak Facebook lub Instagram) lub stron produktowych.

Do udziału kwalifikują się zarówno opinie pozytywne, jak i negatywne, pod warunkiem że są one autentyczne. Opinia musi zawierać co najmniej jedno zdjęcie oraz opis liczący minimum 30 słów.

Jak otrzymać kupon
Po opublikowaniu opinii należy przesłać wymagane informacje za pośrednictwem formularza, w tym adres e-mail do otrzymania kuponu oraz link do opublikowanej opinii.
Formularz zgłoszeniowy: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdBRrmKRQbqN3S6mKX5fOrTZq4adqQoJ71Nz2rXMK1cjgWhg/viewform?usp=publish-editor

Przyznanie kuponu
W przypadku kwalifikujących się zgłoszeń kupon na akcesoria o wartości 200 PLN zostanie przyznany w ciągu 15 dni roboczych od zakończenia kampanii na konto powiązane z podanym adresem e-mail. Prosimy upewnić się, że wszystkie podane informacje są poprawne.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

46 Komentarz

Dreame Forum 6 Piętro Inicjator wątku
🔥 Wiosenna wyprzedaż Dreame
Sprawdź promocje na oficjalnej stronie Dreame – członkowie mogą skorzystać z dodatkowego 5% rabatu na wybrane produkty.
👉 https://bit.ly/3O9Ou7u

VL690142 1 Piętro
Co to się kurwa porobiło. Ja mam zwykły odkurzacz, dodatkowo sie już zepsuł. A co chwilę zaczynam dostawać reklamę za ręklamą, powiadomienia jak z allieexpres. Zwariowaliście?
Przepraszamy za niedogodności. Zauważyliśmy problem z powtarzającymi się wyskakującymi oknami promocyjnymi i przekazaliśmy go już do naszego zespołu w celu zbadania. Dziękujemy za opinię i cierpliwość.
FH312076 2 Piętro
Można jakoś zredukować ten spam? Kupiłem odkurzacz, żeby sprzątał mi dom, a nie po to, żeby mi ciągle wyświetlał jakieś pożal się Boże reklamy konkursów
Dzień dobry, bardzo przepraszamy za niedogodności. Po kliknięciu lub zamknięciu wyskakującego okna nie będzie ono już więcej wyświetlane.
JJ941641 3 Piętro
Bardzo słaba promocja
ER139737 4 Piętro
Przy moim szczęściu i tak guzik dostanę, ale ciągle próbuję. Promocje to chyba rozchodzą się w małym gronie. Można było napisać ile tych nagród bo jak jedna to nawet nie ma sensu się wysilać. Powiadomienia można sobie wyłączyć w telefonie. Wesołych Świąt
ER139737 5 Piętro
Ciekawe jak mam link z tego wysłać
PW217747 7 Piętro
Robot sprzątający DREAME X50 Ultra Biały to mój wspaniały pomocnik w utrzymaniu czystości mojego domu. Radzi sobie świetnie z sierścią kota, moimi długimi włosami na podłodze i okruchami, których przy dwójce dzieci w domu nie brakuje. To dla mnie wielka pomoc i odciążenie, mogę nim sterować poprzez aplikację w telefonie, będąc np po dzieci w szkole. W tych zabieganych czasach nie wyobrażam sobie już jak by to było bez niego... Osobne zbiorniki na czystą i brudną wodę, detergent. Szczerze polecam.

FP070440 8 Piętro
Mam Dreame x40 master od Lipca i szczerze nie wyobrażam sobie teraz nie posiadać robota który mi odkurza i mopuje jak mnie nie ma w domu, dodatkowo zawsze mogę zrobić zdjęcie znajomym i pieskowi jak mnie nie ma w domu 😅

RU334465 9 Piętro
Dream x40 master to najlepszy zakup tego roku, polecam go każdemu kto chce wracać po pracy do czystego mieszkania. Sama aktywacja bardzo prosta, odkurzacz sprawuje się świetnie w codziennym użytkowaniu. Nie zamieniłabym go na nic innego. Z tego miejsca dziękuję serdecznie Mareczkowi za jego polecenie.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy