Cześć, pytanie do użytkowników. Po użytkowaniu około miesiąca mam wrażenie, że robot pracuje dużo głośniej niż na początku. Pierwsze koszenia był bezszelestny teraz buczy podobnie jak zwykła kosiarka (ale tylko w trybie koszenia, gdy obraca się tarcza z nożykami jak kosiarka się tylko przemieszcza jest cichutko) . Poza tym wszystko ok kosi i działa bez zarzutu. Też macie takie doświadczenie? Oczywiście wyczyściłem go na tip top jednak to nie pomogło. Ostatnio edytował(a) RY603226 w dniu 2025-5-4 15:46
Mam od niedawna dreame pro1 i mam problem ze zmapowaniem powierzchni koszenia. Przed domem trawnik przecina droga dojazdowa tworząc 2 pola koszenia. Drogę wyodrębniłem jako pole wyłączone i niestety robót kosi tylko część przy stacji dokującej, a pozostały trawnik traktuje jak skoszony. Podczas mapowania chciałem połączyć te strefy, ale wybijało mi całe mapowanie. Czy ktoś może udzielić mi rady, jak poprawnie zmapować obszar z wyłączoną drogą?
Używamy plików cookie na naszej stronie internetowej, aby zapewnić Ci jak najlepsze wrażenia. Korzystając z tej strony, wyrażasz zgodę na używanie plików cookie.