RY603226

A1 pro robot koszący

Cześć, pytanie do użytkowników. Po użytkowaniu około miesiąca mam wrażenie, że robot pracuje dużo głośniej niż na początku. Pierwsze koszenia był bezszelestny teraz buczy podobnie jak zwykła kosiarka (ale tylko w trybie koszenia, gdy obraca się tarcza z nożykami jak kosiarka się tylko przemieszcza jest cichutko) . Poza tym wszystko ok kosi i działa bez zarzutu. Też macie takie doświadczenie? Oczywiście wyczyściłem go na tip top jednak to nie pomogło. Ostatnio edytował(a) RY603226 w dniu 2025-5-4 15:46
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

1 Komentarz

WI365036 1 Piętro
Mam od niedawna dreame pro1 i mam problem ze zmapowaniem powierzchni koszenia. Przed domem trawnik przecina droga dojazdowa tworząc 2 pola koszenia. Drogę wyodrębniłem jako pole wyłączone i niestety robót kosi tylko część przy stacji dokującej, a pozostały trawnik traktuje jak skoszony. Podczas mapowania chciałem połączyć te strefy, ale wybijało mi całe mapowanie. Czy ktoś może udzielić mi rady, jak poprawnie zmapować obszar z wyłączoną drogą?

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy