XN870776

Czas na to, co w życiu najważniejsze

Z okazji Międzynarodowego Dnia Kobiet najbardziej chciałabym mieć Dreame L10s Ultra. W naszym domu codzienność to prawdziwa przygoda. Mam córkę, która jest moją małą mini wersją: ciągle chce się bawić, nie zostawia mnie ani na chwilę samej, przez co sprzątanie bywa prawdziwym wyzwaniem :( Do tego mamy kota, mega towarzysza, który pracuje zdalnie razem ze mną, dosłownie siada mi na kolanach, kiedy próbuję coś zrobić przy komputerze. No i męża, naszego męża chaosu, który czasem potrafi dorównać bałaganem całej reszcie 😄
Dlatego tak bardzo podoba mi się funkcja automatycznego odkurzania i mopowania Dreame L10s Ultra oraz stacja, która sama opróżnia pojemnik i czyści mop. W domu pełnym dziecięcej energii, kociej sierści i męskich „niespodzianek” byłby prawdziwym wybawieniem. Taki robot dałby mi coś naprawdę cennego, chwilę oddechu 🧘🏽‍♀️Chwilę, w której mogłabym pobawić się z córką bez stresu o brudną podłogę, pogłaskać kota w spokoju albo po prostu napić się kawy w ciszy. Dla mnie to właśnie byłby prezent, który daje więcej niż sprzątanie, daje czas na to, co w życiu najważniejsze! 🫶🏼

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

1 Komentarz

Hexsagon 1 Piętro
Powodzenia !! Będę trzymał kciuki

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy