Dariia🌸

✨ Moja historia o włosach, pechu… i wielkiej nadziei

Niedawno spotkała mnie mała katastrofa: po 6 latach wiernej służby zepsuła się moja prostownica do włosów. Dla większości osób to może drobiazg, ale dla mnie to prawdziwy dramat… bo mam bardzo niesforne włosy, które bez prostownicy po prostu żyją własnym życiem 😅
Teraz każdy poranek to walka z fryzurą. Do tego mój stary fen strasznie przesusza włosy, przez co ciągle je wyrywam szczotką… a potem muszę sprzątać całą łazienkę.
I właśnie takiego dnia, kiedy włączyłam mój odkurzacz Dreame, żeby posprzątać włosy z podłogi, zobaczyłam informację o konkursie z okazji Dnia Kobiet. I pomyślałam: czy to nie jest znak? ✨

Mój stary prostownik kupiłam wiele lat temu, a teraz na rynku pojawiło się tyle nowoczesnych rozwiązań, że aż trudno przejść obojętnie. Już od dawna moją uwagę przyciąga Prostownica do włosów Dreame AeroStraight. Marzę o prostownicy, która nie niszczy włosów gorącymi płytkami, a jednocześnie pozwala szybko i łatwo je ułożyć.
Przeczytałam mnóstwo opinii i obejrzałam wiele recenzji i wszystko wskazuje na to, że to dokładnie to, czego potrzebują moje włosy 😍

Dlatego bardzo wierzę, że moja historia kogoś poruszy. Może właśnie dzięki temu konkursowi moje włosy w końcu przestaną żyć własnym życiem… a poranki staną się trochę łatwiejsze 💛

Trzymam kciuki  i dziękuję każdemu, kto zostawi serduszko lub lajka! 🫶

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

4 Komentarz

DO884273 1 Piętro
Powodzenia 😇
LP667225 2 Piętro
👍🏻👍🏻👍🏻
HJ972850 3 Piętro
👍🏻👍🏻👍🏻🔥
Daria 4 Piętro
😍🥹🥹🥹🥰🥰🥰🥰

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy