TE631417

Odkurzacz dream

Witam, taki problem. Wariacik dzialal normalnie wszystkonsuper bylo. Az ostatnio chcialem go wlanczyc i nagle ze nie polanczono z internetem. Chcialem go dodac na nowo. Aplikacja jak i Odkurzacz siebie widza. Ale na koncu mowi ze nie widzi internetu. A internet normalnie jest tak jak napisane 2.4 ghz. Dzialalo i nagle przestal. Nie moge go włączyć, mial ktos cos takiego

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

5 Komentarz

Dreame Wsparcie 1 Piętro
Niektóre aktualizacje wersji mogą napotkać błędy uniemożliwiające łączność Wi-Fi. Spróbuj wyłączyć i ponownie uruchomić urządzenie. Jeśli problem z połączeniem nie ustąpi po pewnym czasie, zalecamy zresetowanie urządzenia. Może Pan/pani podać pokrywę robota i znajdź mały otwór (przycisk resetowania). Następnie proszę wbijaj igłę w przycisk przez 5 sekund, aż usłyszy Pan/pani sygnał dźwiękowy. Należy pamiętać, że operacja ta czyści mapę.  
Jeżeli powyższe środki okażą się nieskuteczne, prosimy o oddanie sprzętu do serwisu. https://dreame-ws.fscloud.com.cn ... ss/index.html#/home
UE957680 2 Piętro
Mam dokładnie ten sam problem. Urządzenie da się połączyć za pomocą drugiego telefonu przy użyciu hotspot jednak po paru minutach ponownie jest offkine aplikacji. Spróbuje resetu co państwo proponują. Gdzie znajdę servis w Norwegii jeśli to nie pomoże? Ostatnio edytował(a) UE957680 w dniu 2026-3-13 18:36
Ania 3 Piętro
Witam
Pytanie : czy do robota uzywał ktoś innego płynu do podłóg niż oryginalny ? A jeśli tak to w jakich proporcjach ?
XB276189 4 Piętro
Mam problem z nakladkami mopa, po włączeniu mopowania sam zrzuca nakładki. Probowalam roznych k9mbinacji, włącznie z wyłączeniem z prądu i ponownym włączeniem sprzętu. Komunikat kaze mi nalozyc ręcznie nakladki, tak tez czynię, ale po komendzie mopuj je zrzuca.
HU669954 5 Piętro
Moje urządzenie nie potrafi samodzielnie wrócić do bazy. Szuka , pozycjonuje ale nie potrafi wrócić

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy