Posiadam od 07. 04 i jak na wielkie aaaau to przereklamowana (nie warty tych pieniędzy ) mam na trawniku huśtawkę ogr drzewka klony i katalpy średnica pnia ok 8 cm kosiarka dojeżdża ok 20-30 cm przed drzewkiem i nie obkasza dookoła i po tyg trzeba podkaszarka kosić wokół tych drzew jak na AI to wielkie rozczarowanie
nie rozpoznaje drzewka w domu mam odkurzacz z kamerą i laserem bez AI odkurzacz omiecie nogi stołu krzesła —— druga niedogodność nisko opuszczone gałązki krzaków od jedzie nie przejedzie pod opuszczonymi gałęziami dającymi cień trawą nie skoszona —-trzecia wada stworzone są 2 mapy i dwa harmonogramy jeżeli ustawisz 1 -ą mapę a np z harmonogramu wypada praca z drugiej mapy to kosiarka nie wyjedzie do koszenia — musisz pamiętać żeby przełączyć na 2 mapę wtedy harmonogram zadziała aby zadziałał harmonogram pierwszej mapy musisz przełączyć się na pierwszą 😡 uważam że sprzęt powinien nadrzędne zmieniać mapy według ustawionych harmonogramów obu map W mapie z strefami i ścieżką harmonogram działa bez problemu ——czwarta wada podkaszanie z przesuwem jest na 3 cm jak macie trawnik koszony na 5 kosiarka obiedzie obrzeże ustawione na 3 cm wiecie jak to wygląda (brak regulacji na np 3-7cm ) Naprawdę poleciłbym A1 PRO to samo za mniejsze pieniądze chyba że za kamerę i patrolowanie manualne chcesz przepłacić (brak np harmonogramu patrolu) zapłacicie ok 12tys ja uważam że przepłaciłem 😡😡
Dokładnie, podczas koszenia krawędzi jedzie na 3cm bez możliwości zwiększenia, dramat to wygląda piękny zielony trawnik i suche brzydkie wycięte obrzeża, dramat
Używamy plików cookie na naszej stronie internetowej, aby zapewnić Ci jak najlepsze wrażenia. Korzystając z tej strony, wyrażasz zgodę na używanie plików cookie.