CK259898

Zamach na Króla! Potrzebny nowy sojusznik w walce z alergią 👑

Cześć Dziewczyny! Z okazji Dnia Kobiet, wzięło mnie na wspominki. Poznajcie mojego obecnego Władcę Czystości Dreame, który dzielnie dzierży berło i koronę w naszym domu.
Jak widzicie na zdjęciu, sytuacja jest napięta. Pluszowa koalicja Bałaganu i Kurzu, knuje podstępny zamach. Odkurzacz wygrywa bitwy na podłodze, ale w powietrzu wciąż unosi się ich niewidzialna armia…
Mój obecny Dreame jest niesamowity, jeśli chodzi o podłogi, ale jako alergiczka wiem, że najtrudniejsza walka toczy się w powietrzu. Pyłki i kurz, których nie widać gołym okiem, to moi najwięksi wrogowie. Budzenie się z zatkanym nosem to niestety moja codzienność, która odbiera mi energię na cały dzień. Odkurzam często, ale to wciąż za mało, bo alergeny krążą wokół mnie.
Właśnie dlatego do kompletu w Królestwie Czystości marzę o oczyszczaczu Dreame PM20. To urządzenie posiada funkcję, która będzie dla mnie zbawieniem. Ten model ma specjalistyczną powłokę antywirusową i antybakteryjną. Dzięki Dreame PM20 zyskałabym coś bezcennego- spokojny sen i energię. Zamiast tracić siły na walkę z alergią i kolejne porządki, mogłabym ten czas poświęcić na moje pasje lub po prostu na odpoczynek w zdrowym otoczeniu, a gang pluszaków zostałby zneutralizowany. Chciałabym, aby mój dom był prawdziwym azylem, a nie placem boju z niewidzialnym wrogiem.
Wierzę, że ten sojusz Dreame: odkurzacza na ziemi i oczyszczacza w powietrzu, ostatecznie pokona koalicję Bałaganu!
Trzymajcie kciuki! Powodzenia dla wszystkich uczestniczek! Niech moc czystości będzie z Wami 🦾

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

1 Komentarz

MyDreameMaid 1 Piętro
Haha, dobre 😃❤️🙌

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy