NN606185

Jakie mam wrażenia o DREAME

Jeżeli nadal zastanawiasz się nad konkretnym modelem DREAME to pozwól że opiszę ci wrażenia związane z tym niepozornym robocikiem.🤪
Długo zwlekałam z zakupem jednak odkurzanie i mycie podłóg od dawna nie było moją najmocniejszą stroną.🙃😅
Nareszcie pod presją chwili kliknęłam KUP📝
Od tego czasu dziękuję sobie codziennie za tę decyzję 👏🏽💪🏽
Mój DREAMUŚ a dokładniej model x40 ultra  spełnia wszystkie moje oczekiwania wobec robota sprzątającego. 🫶
Mając dziecko i puchatego kota na pokładzie podłogi codziennie wyglądały jakby przeszły wojnę a teraz jednym przyciskiem będąc w pracy załączam go i wracając do domu widzę idealną podłogę .😻🧸
W perfekcyjny sposób stworzył mapę zarówno dla parteru który jest cały w płytkach jak i górnego piętra z wykładziną i panelami.
Na każdej powierzchni spisuje się na medal.🥇🏅
Inteligentnie wykrywa przeszkody, zmianę nawierzchni czy kąty wymagające „dojechania”. Do tego też służą mu wysuwane szczotki które dojadą w każde trudno dostępne miejsce.🪥
No i dodatkowo ma cudowny design i dodatkowo ozdabia salon idealnie wpasowując się w wystrój wnętrza.🥰
Wstawiam zdjęcia żeby udowodnić jak prezentuje się wizualnie.
Dla mnie nieoceniony pomocnik który sprawił że mam więcej czasu dla dzieci, dla innych obowiązków a przede wszystkim, dla siebie ❤️😍🥰 Ostatnio edytował(a) NN606185 w dniu 2025-5-1 12:09

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

4 Komentarz

Veritus 1 Piętro
Dobre zdjęcie ! Like !
Taki sprzęt wymaga konkretnej reklamy 🤭

Dreame Forum 2 Piętro
Dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że Dreame X40 Ultra spełnia wszystkie Twoje oczekiwania i pomaga zaoszczędzić czas na ważniejsze rzeczy. Z radością widzimy, jak idealnie pasuje do Twojego domu! 😊
Robóog zdobi pięknie mieszkanie więc czas najwyższy powiększyć rodzinę o robota koszącego do ogrodu 😍

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy