🌸 Specjalne wydarzenie z okazji Międzynarodowego Dnia Kobie |
|
25045
234
|
|
|
|
|
|
|
|
2026-3-20 09:51:15
Przetłumacz
Postanowiłam podążyć tą drogą, 3 na 4 wygrane teksty detektory uznały za AI. To więcej niż ja podejrzewałem, także gratuluję uczciwego rozstrzygnięcia ;)
2026-3-27 07:06
Dziękujemy za opinię. Sprawdziliśmy zgłoszenie zgodnie z zasadami konkursu oraz przy użyciu narzędzia do wykrywania AI. Obecnie nie znaleźliśmy jednoznacznych dowodów naruszenia zasad.
2026-3-24 04:36 Przetłumacz
Programy do sprawdzania czy coś było pisane przez AI nie działają, zwłaszcza w języku polskim. Są inne kwestie wskazujące dobitnie na użycie AI, ale celowo nie piszę jakie bo oszuści zaczną je zmieniać w przyszłości.
2026-3-22 10:28
Sprawdziłam wszystkie prace w programie do wykrywania AI i wszystkie zaliczyły test na 100% pisania przez człowieka (a mam sprawdzony program, który nie jest na tyle głupi żeby mi napisać że inwokacja to twór AI). Mają lekkie pióro, owszem, teraz wielu piszących zmaga się z oskarżeniami o niesamodzielność pracy, co nie znaczy, że faktycznie tak jest. Też zazdroszczę tym, co wygrali bo o konkursie dowiedziałam się po czasie, ale prace są ciekawe i zróżnicowane. Następnym razem będę lepiej śledzić konkursy i może coś wygram. Nie można mieć wszystkiego 😉
2026-3-20 22:59
Dlaczego wśród wygranych jest post, który w oczywisty sposób został napisany przez AI? Miało to być niezgodne z regulaminem.
2026-3-20 17:42
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prosimy o przestrzeganie zasad tego wątku i niepowtarzanie tego typu komentarzy. W przypadku dalszych naruszeń mogą zostać podjęte dodatkowe działania.
2026-3-11 10:32 Przetłumacz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posiadam już robota , który odkurza i mopuje za mnie - nazywa się Tadzik Mam również odkurzacz ręczny, który nazywa się Grażyna. A więc przyszła pora z okazji pięknej wiosny na robota, który odkurzy mój trawnik, a nazwę go Stefan. Na wiosnę jak każda kobieta poprawiłem swój look, a więc suszarka - Krystyna również wpasuje się w rodzinę ❤️🌼
2026-3-9 23:52
|
|
© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans