Jeżeli nadal zastanawiasz się nad konkretnym modelem DREAME to pozwól że opiszę ci wrażenia związane z tym niepozornym robocikiem.🤪
Długo zwlekałam z zakupem jednak odkurzanie i mycie podłóg od dawna nie było moją najmocniejszą stroną.🙃😅
Nareszcie pod presją chwili kliknęłam KUP📝
Od tego czasu dziękuję sobie codziennie za tę decyzję 👏🏽💪🏽
Mój DREAMUŚ a dokładniej model x40 ultra spełnia wszystkie moje oczekiwania wobec robota sprzątającego. 🫶
Mając dziecko i puchatego kota na pokładzie podłogi codziennie wyglądały jakby przeszły wojnę a teraz jednym przyciskiem będąc w pracy załączam go i wracając do domu widzę idealną podłogę .😻🧸
W perfekcyjny sposób stworzył mapę zarówno dla parteru który jest cały w płytkach jak i górnego piętra z wykładziną i panelami.
Na każdej powierzchni spisuje się na medal.🥇🏅
Inteligentnie wykrywa przeszkody, zmianę nawierzchni czy kąty wymagające „dojechania”. Do tego też służą mu wysuwane szczotki które dojadą w każde trudno dostępne miejsce.🪥
No i dodatkowo ma cudowny design i dodatkowo ozdabia salon idealnie wpasowując się w wystrój wnętrza.🥰
Wstawiam zdjęcia żeby udowodnić jak prezentuje się wizualnie.
Dla mnie nieoceniony pomocnik który sprawił że mam więcej czasu dla dzieci, dla innych obowiązków a przede wszystkim, dla siebie ❤️😍🥰
Używamy plików cookie na naszej stronie internetowej, aby zapewnić Ci jak najlepsze wrażenia. Korzystając z tej strony, wyrażasz zgodę na używanie plików cookie.